A doki, hanyadik hetben tudja kitapintani a terhesseget?
Figyelt kérdés
Oktober kozepen voltam exemmel es multheten hetfon voltam dokinal, aki mar kezzel kitapintotta (huvelyben), hogy nem vagyok terhes. Ennyi ido utan mar tenyleg kitapinthato kezzel? Es mit erez ilyenkor a doki?2020. dec. 17. 19:14
1/12 anonim válasza:
5.hétben nekem már kitapintotta, az november 3.a volt.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor en nem vagyok az, mert akkor erezte volna...ugye?
2020. dec. 17. 19:43
3/12 anonim válasza:
Nekem anno amikor mentem, kitapintással megmpndta, hogy 6-7 hetes lehetek. Az uh is igazolta utána. Érzi hogy nagyobb a méh.
4/12 A kérdező kommentje:
Ohh zsir, akkor nem vagyok az, mert nekem oda tette a kezemet a hasamhoz es mondta hogy ez a kis gocs a mehem.
2020. dec. 17. 20:12
6/12 anonim válasza:
Eskuszom en ilyet meg nem hallottam... Az enyem uh t csinal.
7/12 A kérdező kommentje:
A tapintas utan nekem is csinalt uh t, de eloszor ugy allapitotta meg, nincs ott semmi.
2020. dec. 19. 09:46
8/12 anonim válasza:
Kevés doki csinálja már kitapintással, mert bármilyen fertőzést elkaphatsz akkor, nagypbb a vetélés kockázata is, ha elkezd egy pár hetes terhességet nyomogatni. Ezt inkább az idős nagyon gyakorlott dokik csinálják. Sokkal biztonságosabb az uh.
9/12 A kérdező kommentje:
O mar 35 eve orvos, Eleg profinak szamit a szakmajaban. Sokan ajanlottak, azert is mentem hozza.
2020. dec. 19. 10:44
10/12 A kérdező kommentje:
De nagyon ovatos volt, alig ereztem, hogy vizsgal, meg mindent reszletesen elmagyarazott, hogy a hulye ember is megertse. Nagyon empatikusan banik a pacienseivel. Ritka az ilyen doki!
2020. dec. 19. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!