Aktus utan 26- ik napon biztos a doki vizsgalati eredmenye?
z aktus a ciklusom vege fele tortent, tehat 6 napom volt a kovi menzeszig, ami aktus utan harom nappal hamarabb meg is tortent.
A doki altal keszitet terhessegi tesztben es a huvelyi ultrahang eredmenyeben meglehet bizni?
Azt mondta tuti nem vagyok terhes.
De annyira fura hogy mar ez a negyedik het, hogy szedulok es emelygek. Volt azota megint mensim, harom napja lett vege, de azota szuro erzest erzek a petefeszkemben es a megehemben.
Bizzak a doki szavaban?
Ha terhes lennél, akkor nem mensturálnál és már minimum petezsákot látna az orvos, de inkább embriót is, a teszted meg full pozitív lenne a rakat HCG-től.
Nem értem, miért kérdőjelezed meg az orvos szavát, egy terhességmegállapítás azért az esetek elsöprő többségében nem haladja meg egy nőgyógyász képességét.
Már megint te?
Biztos h nem vagy terhes!
Írtuk már h pszichológushoz menj el.
Tudom nem hiszel benne, de tényleg elkéne beszélgetned vele
Jogos, igazatok van. Valami nem oke velem. Sose viselkedtem igy......
Sokat olvastam a temaban es kb. mar mindent gyanusnak velek. A melleimen levo eros megduzzadt verereket sem ertem. Lehet eddig is ott voltak es csak most lettem rajuk figyelmesebb es masnak is ilyen...
Nem szeretnek terhes lenni.....
De most mar igyekszem hinni a kornyezetemnek, es nem ezen kattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!