Marcsika1991 kérdése:
Szerintetek ez pozitív lenne?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 09:41
1/11 A kérdező kommentje:
Próbálom feltotleni a tesztett
2021. jan. 26. 09:43
5/11 anonim válasza:
Marcsika 29 évesen ez nem egy atomfizika. Oké, hogy nem tudod eldönteni egy vagy két csíkot látsz, de hogy a képfeltöltés se megy... Olvass, tanulj, művelődj, a gyerek még várhat!
6/11 anonim válasza:
Nagyon homályos a kép.Így nem lehet semmit se mondani.Rakd fel úgy hogy látszódjon
7/11 anonim válasza:
Szerintem halványan ott a második csik.
8/11 anonim válasza:
Én is úgy láttam de így homályos nem az igazi
#6-os voltam
9/11 anonim válasza:
Én két csíkot látok, de mielőtt képet feltöltesz ránézhetnél, hogy full homály, rosszul fókuszált a telefonod kamerája. Kicsit távolabbról kell, mert í]y mondhatni értékelhetetlen a kép és a teszt is számunkra. Ha 10 percen belül ott volt a csík és színe is van, akkor pozi. A homály miatt szürkének látszik, de mint mondtam nem lehet értékelni annyira pocsék lett a kép.
10/11 anonim válasza:
Csinalj egy jó képet. Amúgy első nekifutasra pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!