Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség jele?

Lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal nagyon szeretnénk már kisbabát.Sajnos eddig nem jártunk sikerrel,viszont a mostani ciklusom más mint a többi. Még 3nap van a nem várt napjáig.A tüneteim beágyazódás idején volt egy erősebb görcsölés és has szurkálás azóta nem is igazán görcsölök inkább csak szurkálás van.A mellem 5napja kezdett fájni nagyon duzzadt volt de mára elmúlt ami fura mert nekem mindig akkor múlt el amikor megjött. A mellbimbón viszket,a fejem fáj gyakran és szédelgek.Van még esély hogy ez a hónap sikeres vagy inkább a menzesz jele?

25/L

2021. jan. 26. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy igen, de inkább nem.
2021. jan. 26. 08:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet, akár terhessèg, akár menzesz. Mondanàm, hogy légy türelmes, pár nap és kiderül, de magamról tudom, hogy nincs türelem, rengeteg negatív teszttel a hátam mögött. Szívből kívánom, hogy baba legyen :)
2021. jan. 26. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Minden ilyen kérdés teljesen felesleges. Te is tudod, hogy vagy igen vagy nem. Utólag meg bármibe bele lehet magyarázni hogy tünet volt.
2021. jan. 26. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fejfájás és szédülés inkább valami vírus menzesz előtt.

A mellfájdalom meg ugyanúgy van menzesz előtt is.

2021. jan. 26. 08:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Nehéz kivárni főleg ezt a utolsó 3napot de valahogy csak eltelik .

Köszönöm hasonló jókat kivánok hogyha teis babát szeretnél.:) Lehet igen hogy valami vírust kaptam el .Mellfájdalom szokott lenni de mindig a menzesz első napján múlik el mist viszont már előtte elmúlt pár nappal.

2021. jan. 26. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Bármi lehet.Ne gondolj sokat a tünetek alapján,mert csalóka lehet.Mindenki tünetezik utána meg jön a kopp hogy megjön.Erre ne adj.Menzesz kimarad és + teszt= terhes vagy valószínű.Ha orvos megerősíti hogy élő terhesség utána fellélegezhetsz egy időre
2021. jan. 26. 09:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2021. jan. 26. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!