26 napos ciklusnál hanyadik napon/napokon legyünk együtt, hogy összejöjjön a baba?
Ha mérni kezded az ébredési hődet, abból kiderülhet, hogy mikor van az ovulációd, anélkül csak puszta találgatás lenne, és lehet, hogy éppen azért "szúrnátok el", mert olyankor vagytok együtt, amikor a "más 26 napos ciklusosoknak" lenni szokott.
Vagy vegyél ovulációs tesztet.
Sok sikert!
Szia! Ha nem akarsz több elvesztegetett hónapot, akkor vegyél ovulációs tesztet. Miután mi is több hónapig hiába próbálkoztunk az általunk jónak vélt peteérési napokon, vettem pár darabot. (80 ft darabja a vaterán, van gyógyszertárban is, csak biztos sokkal drágább.
)
Erre pisilj reggel a második vizeletből kb. a 8-9 naptól kezdve addig, míg a teszt nem mutat két csíkot.
Az azt jelenti, hogy 24 órán belül peteérésed lesz.
És akkor tutira mehettek.
Én a teszt segítségével jöttem rá, hogy a 28 napos ciklusomban a 11.12 napon volt a peteérésem. Vagyis korábban, mint gondoltam volna.
Miután ez kiderült a második alkalommal sikerült teherbe esnem és lett egy gyönyörű lányom, aki most 5 hónapos.
Próbáld ki, így biztosra mész. Sok sikert!
belinkelem a vatera oldalát, ott böngészhetsz, ha regisztrálsz, akkor vásárolhatsz is teszteket.
28 éves anyuka
szia!nekem is 26 naposak a ciklusaim!én most 2. hónapja próbálkozom az ovulációs teszttel,bár én este pisilek és abból nézem!múlt hónapban a 11.napon,most a 12.napon mutatta a 2 csíkot!most legutóbb minden nap együtt voltunk a 2 csíkot követően,volt hogy egy nap 2x is összebújtunk :-)én 20.ra nem várom és nagyon bízom!!!!!
Sok sikert Neked is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!