Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Párommal még nem tervezünk gyereket,de óvszer nélkül csináltuk. Időben kihúzta. Tudom ez olyan tipikus szöveg hogy kihúzta de ettől függetlenül lehetek terhes. Én nagyon nem állok még készen arra hogy anya legyek és aggódok.

Segítő,támogató válaszokat kérek

21/L

2021. jan. 23. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elő váladéktol is teherbe lehet esni hiába időben ki huzzta.. Ha nem szeretnél gyereket védekezzetek, általában azoknak hamar össze jön akik nem szeretnék
2021. jan. 23. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

*Segítő,támogató válaszokat kérek

Nem tudom mit vársz?

- Nyugi nem lesz semmi baj! ( ha mégis terhes lennél akkor bocsi, nem vagyok terhességi tesz, de gratulálok a picihez!)

- Vagy arra az esetre kell segítség, ha mégis terhes lennél, akkor érdemes körbekérdezni a barátok rokonok között, hogy van-e babaruha elfekvőbe, így sokkal olcsóbb!

2021. jan. 23. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Első vagyok esemény utáni tablettát tarts otthon ha még is újra védekezés nélkül lennétek együtt
2021. jan. 23. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tipikus szöveg. Nem létezik olyan, hogy időben. Ha aggódsz, vegyél esemény utánit, és majd tesztet. És ha nem szeretnél gyereket, legközelebb védekezzetek.
2021. jan. 23. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd. Egy alkalom után kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de van. És ez nagyon komoly dolog, és nem kéne kockáztatni. Mi a baj az óvszerrel? Kényelmetlennek találja a párod? Ne hagyd neki, hogy így csináljátok, mert neked még kényelmetlenebb a sok izgulás, aztán a stressztől késik, még többet izgulsz, esetleg mégis terhes leszel, szóval nagyon nem kéne ezt. Állj a sarkadra, téged nem tehet ki ennek a párod! Te ennél többet érsz!
2021. jan. 23. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meglepő, de pont így készül a gyerek.
2021. jan. 23. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz terhes,ha időben vagy még,menj eseményutániért!Legközelebb pedig védekezzetek!
2021. jan. 23. 19:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ^^
2021. jan. 24. 20:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet,negativ ^^
2021. jan. 25. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Eltelt már a minimum két hét? Mert ha nem feleslegesen teszteltél.
2021. jan. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!