Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek "jött meg" mensije és...

Kinek "jött meg" mensije és kiderült, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első próbálkozós hónapunk, de most alig jött meg, nyálkás majdnem rózsaszínes. Az első napon mindig kb 4-5 normál tampon megy el megtelve. Most pedig cserelgettem és negyedig sem telt meg. 🤷‍♀️

Ki volt így?

Igen, tudom elméletileg, a nyálkahártya leszakad nincs terhesség. De sok ilyet hallani.

2021. jan. 23. 11:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%
Első próbálkozó hónap, ne legyél így rápörögve... Menstruálsz, mindegy mennyi vagy milyen, ilyenkor felborul sokaknál a ciklus, nem vagy terhes.
2021. jan. 23. 12:46
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem igazán élem bele magam semmibe, 3 fiam van, ha összejön majd örülök, ha nem, akkor elfogadom.

Igazából én inkább Attilával félnék, ha nőgyógyászati gond lenne, amiatt van ez a kevés vérzés. Mindig görcsölök mensi első napján, hát ez most kimaradt. 🤷‍♀️

2021. jan. 23. 12:58
 13/23 A kérdező kommentje:

*Attila

Helyett attól! 🤣

Telefon kijavít... 🙈 Bocsi

2021. jan. 23. 13:10
 14/23 anonim ***** válasza:
60%

Szia

Nekem például agusztusba meg jött a menzeszem 3napig tartott kevés vérzés szeptemberben viszont már nem, nem is igazán foglalkoztam vele úgy gondoltam hogy késik mivel nekem 30% esélyt adtak hogy teherbe eshetek mert volt egy méh daganatom 4év után csodák csodájára össze jött a babó most 5honapos kis mama vagyok 😊 szóval ha kevés vérzés Görcs nincs akkor van rá esély

2021. jan. 23. 13:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked, kedves utolsó! Problémamentes terhességet!
2021. jan. 23. 13:36
 16/23 anonim ***** válasza:
40%

Nem egy mítosz kering arról, hogy terhesség mellett is menstruált valaki, de közvetlen ismerőseimtől sosem hallottam, csak mindig kb. hogy valaki anyja, testvére, barátnője stb...

Saját tapasztalatom, ami viszont biztos, első gyerekemmel megjött tűpontosan, de csak egy fél napig tartott és nem volt élénkvörös színű. Két napra rá, gyengébb érzékenységű teszttel nagyon erős pozitívat teszteltem, ezért nemigen lehetett beágyazódásos vérzés, mert a beágyazódás már napokkal korábban megtörténhetett. A mensi jó fél nap után megszűnt, enyhe görcsök maradtak, azokat még kb. két hétig éreztem.

Készíts egy tesztet, az beszédesebb a találgatásoknál.

2021. jan. 23. 18:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem megjött akkor mikor kelett,de csak enyhén véreztem aztán másnaptol már alig volt valami és azis inkább rozsaszines folyás.Furcsán éreztem magam és jött egy megérzés hogy vegyek egy tesztet,hazaérve délután megcsináltam és pozitiv volt..(meg szakitással voltunk együtt)Most 6és fél hónapos a kis meglepetés :)Szóval szerintem bármi lehet.
2021. jan. 25. 13:56
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

☺️

2021. jan. 25. 14:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok... Drágáim, mi kutya fülének kellett lepontozni azért, mert napi szinten nem jönnek velem szembe menstruáló terhes nők! :D

Mivel a terhesség jele a menstruáció kimaradása és az a tény, hogy a világon már előfordul a szabályt erősítő kivétel, csekély reményt jelenthet annak, aki babát tervez és megjön rendesen a havija.

Megértem, hogy ilyenkor az ember minden fűszálba kapaszkodna, de teljesen felesleges értelmetlen reményt kelteni. Szerencsénkre létezik nagyon precíz, tízes érzékenységű terhességi teszt, meg kell csinálni kétely esetén és az eldönti a dolgokat. Ha a teszt negatív és még mindig kétségek vannak, mensi elmúlta után 1-2 hétre fel lehet keresni egy nődokit, ultrahang már 100% hogy megmutatja mi van odabent.

Tesót tervezünk mi is, nem első hónap, hogy várat magára, biokémiai terhességem is volt már, tudom milyen átélni a csalódást, de nincs más, mint a türelem és minden jelnek nem biztos, hogy érdemes jelentőséget tulajdonítani, amíg nincs a kezünkben a pozitív teszt - sőt, még az sem mindig biztos - lásd. saját példám.

Sok sikert, mielőbbi kisbabát kívánok! :)

2021. jan. 25. 14:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Rosszul fogalmaztam, nekem a mensi idejében, első babával fél napos "vérezgetés" volt, ami nem volt a megszokott élénkpiros színű...
2021. jan. 25. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!