Trimeszter vitamin segített valakinek?
Hát, egy terhesvitamin nyilván csak akkor segít a teherbesésben, ha vitaminyhiányból eredően vannak problémáid.
Ez nem hormon még gyógyszer. Miért nem fordultok orvoshoz?
Szia :) én Trimesztert szedtem :) 2019 augusztus végén megbeszéltük a férjemmel legyen baba, onnantól szedtem is :) októberben teherbe estem (persze nem mondom, hogy konkrétan attól estem teherbe). Egész terhesség alatt ezt a vitamint szedtem, semmi problémám nem volt a terhesség alatt.. sőt.. végig szuper eredményeim voltak, 36. héten küldtek laborba, utána azt mondta az orvosom, hogy ritka, hogy valakinek ilyen szuper véreredményei legyenek. :) 37.hét után már leállítottak róla (azt mondta az orvos nagyobb lehet a baba súlya ha tovább szedném), így is 4kg-mal született 😀😀
Szóval nekem bevált, most úgy néz ki belevágunk a kistesó dologba, ugyanezt fogom szedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!