A trimeszter vitamin és a norculut együtt elérhet valamilyen hatást?
Több mint egy éve letettem a fogamzásgátlót, és utána 3 hónap alatt egyre kevesebb lett menstruáció aztán hónapokig semmi. Vártam elmentem dokihoz 6 hétig minden héten be kellett mennem valami vizsgálatra. Néztek mindent nem volt baba, és nagyobb hormonális problémát sem észleltek, a méhem nagyobb egy kicsit az átlagnál kb 11cm, de ez nem ok. A doki írt fel norculutot, 1 adagot és azt mondta ha 1 hónapon belül nem jön meg menjek vissza, de megjött 3 napon belül. Aztán 1x megjött. Aztán megint nem, ezuttal sem baba. Ennek fél éve. Azt mondták várjam meg a fél évet. Oke.
Nem kértem még időpontot, mert nem tudok hetekig eljárkálni a munkám miatt, majd csak szeptemberbe.
De most a közeljövőben szeretnénk majd babát.
Sok pozitív véleményt olvastam már a trimeszterről, hogy beállít mindent stb. és megpróbálkoznék vele.
Maradt 4 szem norculutom, ezek együtt csinálhatnak valamit?
Most nem elsőre baba kell, hanem menstruáció.
Csak hasonló esetek érdekelnek, kioktatást kerüljük. Köszönöm
Egyik sem arra való, amire használnád.
Ha bajod van, keress fel szakembert! (orvost, IR és PCOS vizsgálatot!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!