Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A kérdést inkább csak a saját megnyugtatásomra írom ki, nyilván senki sem tudhatja a választ rá...

23 éves egyetemista vagyok, párommal 6 éve vagyok együtt. Ő már évek óta dolgozik, együtt lakunk.

Apai ágon ketten is trombózis hajlamra pozitívak, így sosem mertem fogamzásgátlót szedni, óvszerrel védekezünk, amit minden alkalommal ellenőrzünk aktus után. (Igen tudom, mániákus vagyok, őszintén nem tudom ezt hogyan tudja a párom elviselni)

A ciklusom sosem volt rendszeres, 2 éve vezetem noteszban. Az utóbbi hónapokban 35-38 napokra jött meg, de korábban gyakori volt a 40-43, sőt egyszer 56 napos ciklusom is volt. Több orvosnál is voltam már vele, nem tudják miért lehet, a stresszt valószínűsítik.

Utoljára december közepén voltam együtt a párommal, azóta nem, egyszer ő volt beteg, utána meg én szenvedtem vagy 2 hétig hüvelyi fertőzéssel...(ez is visszatérő, kb 2-3 havonta van valami)

Ma a 43. napon járok, tegnap reggeli 10-és erősségű tesztem negatív. Olykor elfog az alhasi fájdalom, de aztán el is múlik, nagyon nem érzem úgy, mintha meg akarna jönni, és teljesen bepánikoltam. Szeretnék gyereket, de egyszerűen rettegek attól, hogy iskolaéveim alatt érkezik és nem tudom neki nyújtani azt, amit megérdemel. Az én anyám 16 éves volt mikor engem szült, 21 éves volt mikor lelépett és azóta se láttam. Ezek a rendszertelen ciklusok pedig pláne nem segítenek ezen...végre örültem hogy rendre 30 valahány naposok a ciklusok, erre lassan 10 napja megint késik...teljesen kikészít.

2021. jan. 21. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy terhes vagy. Inkább stressz miatt késik,vagy fertőzés is állhat a háttérben. Ha ilyen gyakori, ahogy írod, akkor mindenképp keress fel egy normális nőgyógyászt, mert ezt rendbe kell tenni.
2021. jan. 21. 14:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, most februárban megejtek egy újabb látogatást a dokinál...Voltam már jó párnál, endokrinológusnál is...Minden leletem negatív, egyetlen eltérés, hogy a vérképen picit határérték felett volt az ösztradiol. Az orvos akkor PCOS-re szeretett volna kezelni, de végül azt mondta, hogy várjunk még vele. Más hormonális tünetem sincs egyébként....nem szőrösödöm túlzottan, vékony vagyok, pattanásaim sincsenek
2021. jan. 21. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!