Halvàny csík? Mit jelent?
Sziasztok
Babát szeretnénk, de elég rendszertelen a ciklusom.
Ma csináltam életemben először ovulaciós tesztet, de halvány rajta a csík. Azt láttam a csomagoláson (one step teszt fsík) hogy olyankor negatív, tehát ez biztosan az volt, de a kérdésem az az, hogy mindig megjelenik rajta a halvány vonal? Vagy csak ovulació előtt/után pár nappal?
Kb hétfő óta enyhe szurkálást érzek a jobb oldali petefeszkemben, ezért is vettem tesztet, hátha ettől okosabb leszek.
A szervezetünkben mindig jelen van az LH ezért egész ciklus alatt jellemzően két csík van, a szintje hullámzó, tehát ovuig erősödik, gyengül erősödik gyengül. Ovu előtt eléri a csúcsot ekkor kb 12 órán át elkaphatod ezt a csúcsot és ekkor lesz szép pozitív a teszt.
Tünetek akár egy héttel hamarabb is jelentkezhetnek ovu előtt így azokra sosem szabad adni. Minden esetre a tünetek megjelenésétől pl termékeny nyák, már jó, ha kétnaponta együtt vagytok.
Sok sikert!
Tehát ha jól értem, az hogy most volt egy halvány csík a teszten nem jelent semmit. Sem azt hogy ovum volt pár napja sem azt hogy az lesz.
Egyébként PCOS-om is van, amit már elkezdtem kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!