Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Ez normális?

Mit tegyek? Ez normális?

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben sokan terhesek vagy már kisbabájuk van... A férjem szeretne gyereket én is szeretnék de mégsem...fogalmam sincs mi vár rám a terhesség közben és ha megszületik a baba...és ez megrémiszt..(nem anyagi dolgokra gondolok itt)
2021. jan. 19. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan anyuka akit nem rémítette meg valahol a gyerekvállalás gondolata. Teljesen normális ha valaki tele van kétségekkel. Vajon jó anya lesz e mindent meg tud e adni neki érzelmileg stb. Viszont ha egy gyerek gondolata viszolygással tölt el, és úgy érzed nagyon távol áll tőled az anyaság, akkor ne szülj. De szerintem nálad még nem ilyen a helyzet a leírtak alapján :)
2021. jan. 19. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Normalis, talan meg nincs itt az ideje, nem riaszt a biologiai óra. Makd valtozik, lehez par honap, vagy par ev. Amig nem vagy biztos magadban, inkabb tajekozodj, olvass, beszelgess kismamakkal.
2021. jan. 19. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!