Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A héten ebből még lehet...

A héten ebből még lehet pozitív? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap UH-n egy domináns tüszőm volt. Doki szerint holnaptól van esélyem a teherbeesesre. Én ezeket az LH teszteket viszont olyan halványnak látom...

2021. jan. 19. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Okos vagy első, tudod van akik évekig nem esnek teherbe.
2021. jan. 19. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Akkor orvoshoz kell menni.
2021. jan. 19. 19:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Így van. Évek után nem ezt fogod mondani kedves első. Amíg az osztoneinkre hallgattunk nem lett baba. Most már kell az orvosi segítség..... És hozzátartozik az időzített együttlét is.. Hidd el mi lennénk a legboldogabbak, ha már végre lenne babank, nem kéne gyógyszereket szedjek és akkor dugjunk amikor kedvünk van. :)
2021. jan. 19. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

3

Volt orvosnál:D Épp azt írta, hogy uh alapján van egy domináns tüszője.Nyilván azért mert uh követik a peteérését, hogy a lehető legoptimálisabb időben szexelhessenek, amiből esetleg megfoganhat a babájuk:D:D

Meddőségibe nekünk azt is megmondták melyik nap lehet, melyik nap nem.Lehet szánalmasak voltunk, de 2 év után így fogant meg a gyerekünk.

2021. jan. 19. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez meg nagyon halványnak tűnik. De hat meg csak kedd van🤔 lehet lesz belőle valami a hét vége fele.
2021. jan. 19. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Hallgass az orvosodra. Én ezt tenném.
2021. jan. 19. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Mikor csináltad a tesztet? Előtte mikor pisiltél? Még lehet ez pozitív szerintem:) Nekem hónapokig nem mutatott pozitívat, amíg este 7kor csináltam. Gondoltam egyet elkezdtem 5-kor tesztelni. Azóta mindig mutat. Állítólag néhány óra is sokat számít.
2021. jan. 19. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Délelőtt tesztelj inkább. Délután nekem is mindig csak ennyire futotta. Délelőtt 10 körül viszont mindig látszott szépen az erősödés. Ezek még messze vannak a pozitívtól.
2021. jan. 20. 07:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Az Lh teszt gyakran egyik napról a másikra lesz erős pozitív, nem kötelező neki erősödnie a pozi napig :) Bármi lehet, megjósolni nem tudjuk. Sok sikert a babához.
2021. jan. 20. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!