Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a teszt lehet...

Szerintetek ez a teszt lehet pozi?

Figyelt kérdés

Most nagyon nem lenne jó ha pozitív lenne. Nem tudom hova tenni mert ahogy meg csináltam 3 másodperc múlva látszódott de sok rosszat olvasok róla. Szerintetek?

[link]

2021. jan. 19. 16:15
1 2 3
 21/24 CrystalDust ***** válasza:
100%

Kedves 20-as. Én is megkaptam a megmondó emberektől, hogy a teszt negatív. És hozzáteszem 5évnyi sikertelen hónapok után hadd ne mondjam meg hány negatív, szellemcsíkos, mintha pozitív tesztem volt. Sok. Én értem, hogy a kérdező mire gondolt, mert “valami” volt a teszten. Tudniillik a terhességek kb.50-70%a szakad meg a 4.-5.Héten( tehát akkor mikor kimaradna...). Egy jobb teszt pl képes lenne kimutatni.... ez a mintha ott lenne valami.

Ha ahhoz képest nézzük a tesztjeimet, az azt jelenti hogy én a one stepet a 6-7 dpo környékén csináltam( pedig én azt hittem az a 13-14 dpo)és ott volt nekem is valami. Az én tesztejeim a 25 dpo körül lettek jól láthatóak. Addig csak igen haloványak voltak. És nagyon lassan erősödtek. Ja, és szívhang csak 6+1 nèl volt.. ekkor a menstruációm már 4 hete késett. (És nem 2.)

Én csak azt mondom, hogy bármi is lehet és hogy emiatt nem kell bunkónak lenni, hogy sírd ki magad és lépj tovább. Empátia nulla.

2021. jan. 20. 17:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, csináltál ma tesztet? Minden rendbe?

2021. jan. 20. 18:52
 23/24 CrystalDust ***** válasza:
Kedvre kérdező:) mi lett veled végül?:)
2021. febr. 12. 07:20
 24/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Azt mondta az orvos hogy spontán vetélésem lehetett azért volt halvány a teszt is már.
2021. febr. 12. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!