Szerintetek ez a teszt lehet pozi?
Most nagyon nem lenne jó ha pozitív lenne. Nem tudom hova tenni mert ahogy meg csináltam 3 másodperc múlva látszódott de sok rosszat olvasok róla. Szerintetek?
Bocsi hogy szét kaptam csak a vakutol nem látszott semmi. Így néz ki most
Igen minimálisan, de erősebb lesz.
Azért nagy esély nincs arra, hogy megint méhen kívüli legyen. Szeptemberben 14 hetesen betegség miatt elvetettem a babám, de most nem retteghetek, bizakodom, hogy most minden rendben lesz.
Kitartas, nekem is volt méhen kívüli és egy petevezetéket kivettek. De azóta lett egy egészséges lányom.
Nagyon kicsi az esély két méhen kívülire. Nagyon szurkolok hogy rendben legyél!
Kedves utolsó ha el olvastad volna akkor éppen nem örültem volna ha pozitív a teszt mert véreztem.
Amúgy a reggelin már alig látszott a csík így bízom benne hogy nincs semmi gáz kezdek kicsit meg nyugodni. Hétfőn majd mond a doki valamit hogy mi történhetett. Köszönöm mindenki válaszát.
Szia!
Látom mire gondolsz, és szerintem semmi sem zárható ki. Az is lehet hogy volt valami, de abbamaradt. Egy biztos, mindenhol vannak olyan kedves kommentelők, akik szerint nincs ott semmi és sírd ki magad. Ez nettó bunkóság. (én is kaptam ilyet, aztán meg már szívverés is van ;) )
Jelezz vissza majd mi volt a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!