Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a teszt lehet...

Szerintetek ez a teszt lehet pozi?

Figyelt kérdés

Most nagyon nem lenne jó ha pozitív lenne. Nem tudom hova tenni mert ahogy meg csináltam 3 másodperc múlva látszódott de sok rosszat olvasok róla. Szerintetek?

[link]

2021. jan. 19. 16:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Tök negatív
2021. jan. 19. 18:46
 12/24 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy szét kaptam csak a vakutol nem látszott semmi. Így néz ki most

[link]

2021. jan. 19. 19:46
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Reggel tesztelj megint 10 essel, de ne ezzel a fajtával,vagy ha van otthon lh teszted és tudod ilyenkor kb milyen szokott lenni, akkor az is van akinek mutatja. Nekem a fehérből másnapra közepes csík lett lh teszten.
2021. jan. 19. 19:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen tesztem van még van egy facelle. Lh tesztem az nincs ☹️ de haterhes vagyok holnapra erősebbnek kell lennie nem? Nagyon félek hogy mi lesz. Remélem nem megint méhenkívüli ☹️
2021. jan. 19. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:

Igen minimálisan, de erősebb lesz.

Azért nagy esély nincs arra, hogy megint méhen kívüli legyen. Szeptemberben 14 hetesen betegség miatt elvetettem a babám, de most nem retteghetek, bizakodom, hogy most minden rendben lesz.

2021. jan. 19. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kitartas, nekem is volt méhen kívüli és egy petevezetéket kivettek. De azóta lett egy egészséges lányom.

Nagyon kicsi az esély két méhen kívülire. Nagyon szurkolok hogy rendben legyél!

2021. jan. 19. 21:47
 17/24 anonim ***** válasza:
8%
Még mindig teljesen negatív. Minden Predictor pontosan ilyen. Gyötörheted magad még pár napig, de ebből most akkor sem lesz baba. Sírd ki és lépj tovább.
2021. jan. 20. 06:49
 18/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó ha el olvastad volna akkor éppen nem örültem volna ha pozitív a teszt mert véreztem.

Amúgy a reggelin már alig látszott a csík így bízom benne hogy nincs semmi gáz kezdek kicsit meg nyugodni. Hétfőn majd mond a doki valamit hogy mi történhetett. Köszönöm mindenki válaszát.

2021. jan. 20. 13:10
 19/24 CrystalDust ***** válasza:
58%

Szia!

Látom mire gondolsz, és szerintem semmi sem zárható ki. Az is lehet hogy volt valami, de abbamaradt. Egy biztos, mindenhol vannak olyan kedves kommentelők, akik szerint nincs ott semmi és sírd ki magad. Ez nettó bunkóság. (én is kaptam ilyet, aztán meg már szívverés is van ;) )

Jelezz vissza majd mi volt a dokinál.

2021. jan. 20. 14:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Kedves CrystalDust, aki azt mondja hogy nincs ott semmi és minden teszt ilyen ha negatív, az évek alatt több tucat ilyen tesztet látott. Ne viccelj már, neked negatív teszted volt szívhang mellett?
2021. jan. 20. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!