Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetetek ha két...

Terhes lehetetek ha két tesztem is negatív lett?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 3 hete késik a mensim. Negatívak lettek a tesztek, menstruációs görcshöz hasonló fájdalmaim vannak, de egyszerűen nem akar megjönni. Arra gondoltam, hogy a sok stressz is okozhatja. Nagyon ki voltak az idegeim az elmúlt egy hónapban. Soha sem késett ennyit. Elmegyek nem sokára nőgyógyászhoz, csak érdekelne pár dolog ezzel kapcsolatban.

Létezhet olyan, hogy valaki terhes de a tesztje negatív kétszer is?

2021. jan. 18. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Lehet kapni már olyan tesztet ami vér cseppből mutatja ki.
2021. jan. 18. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat terhesség nélkül is, hogy heteket csúszik vagy kimarad egy hónap. Viszont mivel rosszul is érzed magad, érdemes tényleg dokinak is megmutatni magad, sajnos okozhatja ciszta vagy egyéb hormonális gond is, ha nem válik le a méhnyálkahártya, amit meg okozhat stressz, vagy ha a stressz miatt nem ettél vagy pont több cukrosat... stb.

Extra ritkán (de tényleg nagyon) van olyan, hogy a vizeletbe nem választódik ki hcg, ilyenkor a vérvétel kimutatja. Kb. Annyiba kerül magánban, mint egy drágább teszt. De esélyesebb, hogy nem vagy terhes.

2021. jan. 18. 08:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ha valaki letudná írni , hogy hol lehet kapni ilyen tesztet, illetve mi a neve az segítene! :) Patikában ugye be lehet szerezni?

Bocsánat, csak nem vagyok ezekkel tisztában. Sosem kellett még teszteket vennem. :)

2021. jan. 18. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én már láttam müllerben is, de szerintem gyógyszertárban is van.

2021. jan. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!