Ha egy negatív tesztet újrahasznál egy terhes nő, pozitívat fog mutatni?
Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy nem lehet újrahasználni, nem is akarom kipróbálni, csak kiváncsiságból kèrdezem.2021. jan. 13. 19:44
1/8 anonim válasza:
Ömm. Unatkozol ? :D bocsi. Amúgy nem tudom. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, unatkozom. :D Miért olyan egyértelmű, hogy nem? Próbáltad már? Ha a 2. csík csak akkor jelenik meg, ha van hcg, és 2.használatkor van, akkor miért nem jelenik meg?
2021. jan. 13. 19:52
4/8 anonim válasza:
Mert 1x már vegig ment a tesztcsikon a vizelet.
5/8 anonim válasza:
De ez amugy jozan paraszti ész ! Nem bántani akarlak de ... na.. :D
6/8 anonim válasza:
Egyszer poénból kipróbáltuk: pisi, negatív, újra pisi pozitív lett.
Aztán megint kipróbáltuk, pisi aztán víz az is pozitív lett 🙄 halvány, de pozitív
A reagens valamiért átázott vagy nem tudom. 🤷🤷
Ezek a tesztek nem hiperszuper űrtechnikával készültek, szóval bármi is lehet szerintem 😅🤷
7/8 anonim válasza:
Remélem valaki tényleg megcsinálja, ez jo kérdés , engem is érdekel! :D
8/8 anonim válasza:
Én kíváncsiságból LH (ovulációs) tesztet pisiltem le. Teljesen negatív volt, majd amikor néhány nap múlva pozitív lett egy új, lepisiltem a régit is. Nem lett pozitív. Szerintem a HCG sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!