18-napja késik a menstruációm lehetek terhes?
December 2-án volt utolsó menstruációm, 20-án és 21-én voltunk együtt párommal védekezés nélkül..
30-án kellett volna meg jönni a menstruációmnak, 5-én csináltam tesztet de negatív volt, sokszor olyan érzésem van mint ha meg jonne de semmi. Émelygés, hányinger, gyakori pisilés és a hasam alja is faj.
Igen van két lányom!!
Egy 5-éves és egy 2-éves!
Mind két terhesegemnél a nem várt napján már ki muata a teszt a terheséget! Nem tudom miért vagy ilyen negatív! De fordulj orvoshoz ahogy látom nagy szükséged van rá!! Nem tudom miért kel másokat bántanod így ismeretlenül is!!
Én akkor teszteltem először, mikor 9 hete nem jött meg. Mert nekem sosem volt napra pontos a ciklusom, összevissza szokott lenni 3-7 hét között volt már minden. De amikor bő 2 hónap eltelt, akkor teszteltem, erős pozi lett.
Nem szórakoznék, szennyezném a környezetet a helyetekben, hogy nemvárt előtti 1 héttel már tesztelgettek, hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!