Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18-napja késik a menstruációm...

18-napja késik a menstruációm lehetek terhes?

Figyelt kérdés

December 2-án volt utolsó menstruációm, 20-án és 21-én voltunk együtt párommal védekezés nélkül..

30-án kellett volna meg jönni a menstruációmnak, 5-én csináltam tesztet de negatív volt, sokszor olyan érzésem van mint ha meg jonne de semmi. Émelygés, hányinger, gyakori pisilés és a hasam alja is faj.

2021. jan. 17. 00:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyász mindeképp + még 2 teszt legalább
2021. jan. 17. 00:26
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Késik a menstruációd és védekezés nélkül szexeltél. Nagy eséllyel az vagy. A teszt 100% úgyhigy egy negatív nem jelent semmit, tesztelj megint.
2021. jan. 17. 00:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn párom hoz tesztet és akkor még csinálom
2021. jan. 17. 00:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz vàrandós. A terhessègi teszt fals pozitìvat nagyon ritkàn mutat, de a fals negatív gyakran előfordul.
2021. jan. 17. 00:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen van két lányom!!

Egy 5-éves és egy 2-éves!

Mind két terhesegemnél a nem várt napján már ki muata a teszt a terheséget! Nem tudom miért vagy ilyen negatív! De fordulj orvoshoz ahogy látom nagy szükséged van rá!! Nem tudom miért kel másokat bántanod így ismeretlenül is!!

2021. jan. 17. 01:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valamièrt alacsonyabb a hcg szinted az ilyenkor szokàsosnàl. A kötözködő vàlaszolò annyira tràgàr, ne is törődj vele :/ Nekem is volt egy olyan vàrandòssàgom, amit nem mutatott ki idejèven a teszt, elment sajnos a baba. Nem tudom a kettő közt van-e összefüggès, remèlem a te babàdnak semmi baja nem lesz.
2021. jan. 17. 01:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn tesztelek! Orvosom szabadságon van! Nagyon szeretnék egy kis fiút! Remélem összejött.. 🙂
2021. jan. 17. 01:22
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Én akkor teszteltem először, mikor 9 hete nem jött meg. Mert nekem sosem volt napra pontos a ciklusom, összevissza szokott lenni 3-7 hét között volt már minden. De amikor bő 2 hónap eltelt, akkor teszteltem, erős pozi lett.

Nem szórakoznék, szennyezném a környezetet a helyetekben, hogy nemvárt előtti 1 héttel már tesztelgettek, hülyeség.

2021. jan. 17. 01:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja amúgy már előtte 3 hónappal elkezdtem szedni a vitaminokat, pont, mert nem figyeltem annyira, hogy tudjam mikor kéne elkezdeni, így inkább már előtte elkezdtem, így végülis mindegy, hogy mikor jössz rá.
2021. jan. 17. 01:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező majd írj hogy mi lett végül
2021. jan. 18. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!