2,18-as TSH érték alkalmas teherbe esés szempontjából?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 20:42
2/8 anonim válasza:
Legjobb lenne 1.5 körül, de mindenképp kettő alatt. Többi pm hormonod hogy áll?
3/8 anonim válasza:
Én 4,06 os Tsh val estem teherbe. 6 hetesen derült ki. Azóta gyógyszert szedek rá. 24+4 hkm
4/8 anonim válasza:
Ha kezelve van ilyen szinten akkor nem baj. Egyébként valóban 2 alatt kellene lennie.
Én 4,8-al lettem terhes, missed ab lett a vége sajnos.
5/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta az endikrinológusom,hogy legjobb ha a TSH 1,5 vagy az alatt van terhesség alatt. Gondolom ez alapból pm betegeknél. Nekem Hashimotom van.
Nekem is volt egy m.ab,bár valószínű nem a pm miatt,mert a TSH meg a többi is jó szinten volt.
6/8 anonim válasza:
Szerintem igen,teherbe lehet esni,de kell egy kis finomhangolás még,de ez a T3 és T4től is függ.
7/8 anonim válasza:
2.3 volt nekem az első trimeszterben, egészséges terhességem volt...
Nem is hallottam olyanról, hogy 1.5 fölött rossz lenne, meglepett. Mindenesetre nálam nem volt gond ebből.
8/8 anonim válasza:
Nem rossz, csak nem ideális. Persze teherbe lehet esni magasabbal is. (2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!