Mikor vagyok a legtermékenyebb és a legteméketlenebb?
Figyelt kérdés
2007. dec. 19. 13:30
1/4 anonim válasza:
A naptáros módszer szerint, az első héten nem valószínű a teherbe esés.(Mensi utáni első hét.)De előfordul olyan is,h valakinek ekkor lökődik ki a petesejt.Papírforma szerint a mensi időszak félideje környékén vagy a legtermékenyebb.
De minden a peteéréstől függ!
2/4 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem vagy termekeny, csak az eselyek kisebbek a terhessegre. Legnagyobb eselyed kb. 14 nappal - nem mindig a kozepidoben! - a menstruacio elott van. Azert, mert a peteeres a altalaban 14 nappal a menstruacio elott tortenik, de ha valakinek 32-35 napos a ciklusa, akkor a peteeres a 20-21-ik napon van. Remelem ertheto. :)
3/4 anonim válasza:
Szia! Én vettem ovulációs tesztet és ennek segitségével próbálom kideriteni a legtermékenyebb időszakot.
4/4 anonim válasza:
A menses első napjától számított 14-16. nap a legtermékenyebb, normál esetben. De ez mindenkinél más, illetve bármikor lehet érett pete. Van aki menses alatt esett teherbe...
Szerintem ne görcsölj erre rá, csak nyugi, hamarabb fog sikerülni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!