Véleményetekre és tapasztalatotokra lennék kiváncsi?!(A bunkó emberek véleménye nem érdekel! )
Sziasztok!
Kicsivel több , mint 1 éve próbálkozunk .. Csütörtökön (nem) kell megjönnie, viszont vasárnap este a bugyimon volt egy-két rozsaszines pötty majd másnap reggel nyálkás rozsaszines a wc papíron .. Ma vagyok a nemvárt előtt 1 nappal , és azt olvastam , hogyha van baba azt már ki kell mutatnia ! Egy x-epiles 25 ös érzékenységű tesztel végeztem el reggel ami sajnos negatív lett.
(Szédülés fejfájás hányinger és néha görcs és szurkalodas a hasamba hétfő óta és persze iszonyatos nagy faradekonysag)
Szerintetek beágyazodási vérzés lehetett???
Szia
Nekem 2 nappal nem várt előtt ilyen a reggeli 25 ös tesztem.
Mikor így barnázgattam mint te azt mondta dr progi kevés.
Ha biztosan tudod mikor volt az ovud, akkor valószínűleg nem vagy terhes, de ha csúszhatott akkor van remény.
Sok sikert
Nekem havonta ezek a tünetek vannak, mindig koppanás a vége sajnos.
Mihamarabb jelentkezz be dokihoz.
Negatív teszt+vér= nem terhes.
Negatív teszt+nincs vér= késik, vagy szervi probléma.
Pozitív+nincs vérzés= valószínű terhesség
Pozitív+vérzés= méhen kívüli terhesség.
Te melyikbe tartozol akkor kérdező?
Ismerősöm negatív tesztelt, vérzett is hébe hóba, és 20 hetes volt mikor megtudta, hogy terhes.
Utolsó, elnézést, de nagy marhaság amit írtál.
Meg aki azt írta, hogy: ha van tünet, van hcg.
Ez sem igaz. Másik ismerősömnek is sok negatív tesztje lett, majd vérvétellel állapították meg, hogy tényleg várandós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!