Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményetekre és tapasztalato...

Véleményetekre és tapasztalatotokra lennék kiváncsi?!(A bunkó emberek véleménye nem érdekel! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsivel több , mint 1 éve próbálkozunk .. Csütörtökön (nem) kell megjönnie, viszont vasárnap este a bugyimon volt egy-két rozsaszines pötty majd másnap reggel nyálkás rozsaszines a wc papíron .. Ma vagyok a nemvárt előtt 1 nappal , és azt olvastam , hogyha van baba azt már ki kell mutatnia ! Egy x-epiles 25 ös érzékenységű tesztel végeztem el reggel ami sajnos negatív lett.

(Szédülés fejfájás hányinger és néha görcs és szurkalodas a hasamba hétfő óta és persze iszonyatos nagy faradekonysag)

Szerintetek beágyazodási vérzés lehetett???

2021. jan. 13. 12:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem vérzek 😅
2021. jan. 13. 13:02
 12/25 anonim ***** válasza:
39%

"ugyimon volt egy-két rozsaszines pötty majd másnap reggel nyálkás rozsaszines a wc papíron ."

Akkor Barbie baba hagyta nálad a névjegyét?

2021. jan. 13. 13:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Mivan neked nincs jobb dolgod?értelmezd inkább ! Hány éves vagy 12 hogy nem tudod értelmezni ? Az nem menstruacio ha egy pötty vagy a wc papíron van valami! Na pont ezektől a kislányoktol akartam megkímélni magam
2021. jan. 13. 13:10
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, nálad nagy problémák vannak a toronyban. Mit gondolsz, az a rózsaszín micsoda? Eperlé, vagy mi? Az is vér, te észlény...
2021. jan. 13. 13:12
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Most ugyanebben a helyzetben vagyok...tegnap óta pár csepp barnás, wc papíron rózsaszínes nyák, ma megint pár csepp barna (9.dpo). Nekem hétfőn lenne a nem várt, én is olvastam a beágyazódási "vérzésről". Soha nem volt még ilyen velem, ezért bizakodom, de persze lehet hormonális gond. Holnap megyek dokihoz, mert készülünk az inszeminációra, ha megjön:/ A 25ös teszt szerintem még korai lenne amúgy is, a helyedben csinálnék egy 10-est holnap reggel (én is így teszek). Drukkolok!
2021. jan. 13. 13:16
 16/25 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, vicc volt. De te annyira savanyú vagy, hogy veled még poénkodni se lehet. Komolyan akarsz gyereket ilyen idegrendszerrel?
2021. jan. 13. 13:16
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

Még bármi lehet.

Nekem is napokba jönne meg. Remélem má nem fog.

[link]

Mai teszt.

2021. jan. 13. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:
36%
17 ez még negatív.
2021. jan. 13. 13:24
 19/25 anonim ***** válasza:
62%
#17-es ez melyik teszt?Halványan ott a második csík.Bármi lehet igazad van
2021. jan. 13. 13:26
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha tünet van hcg is van...
2021. jan. 13. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!