Véleményetekre és tapasztalatotokra lennék kiváncsi?!(A bunkó emberek véleménye nem érdekel! )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kicsivel több , mint 1 éve próbálkozunk .. Csütörtökön (nem) kell megjönnie, viszont vasárnap este a bugyimon volt egy-két rozsaszines pötty majd másnap reggel nyálkás rozsaszines a wc papíron .. Ma vagyok a nemvárt előtt 1 nappal , és azt olvastam , hogyha van baba azt már ki kell mutatnia ! Egy x-epiles 25 ös érzékenységű tesztel végeztem el reggel ami sajnos negatív lett.
(Szédülés fejfájás hányinger és néha görcs és szurkalodas a hasamba hétfő óta és persze iszonyatos nagy faradekonysag)
Szerintetek beágyazodási vérzés lehetett???
2021. jan. 13. 12:01
11/25 A kérdező kommentje:
Nem vérzek 😅
2021. jan. 13. 13:02
12/25 anonim válasza:
"ugyimon volt egy-két rozsaszines pötty majd másnap reggel nyálkás rozsaszines a wc papíron ."
Akkor Barbie baba hagyta nálad a névjegyét?
13/25 A kérdező kommentje:
Mivan neked nincs jobb dolgod?értelmezd inkább ! Hány éves vagy 12 hogy nem tudod értelmezni ? Az nem menstruacio ha egy pötty vagy a wc papíron van valami! Na pont ezektől a kislányoktol akartam megkímélni magam
2021. jan. 13. 13:10
14/25 anonim válasza:
Kérdező, nálad nagy problémák vannak a toronyban. Mit gondolsz, az a rózsaszín micsoda? Eperlé, vagy mi? Az is vér, te észlény...
15/25 anonim válasza:
Szia! Most ugyanebben a helyzetben vagyok...tegnap óta pár csepp barnás, wc papíron rózsaszínes nyák, ma megint pár csepp barna (9.dpo). Nekem hétfőn lenne a nem várt, én is olvastam a beágyazódási "vérzésről". Soha nem volt még ilyen velem, ezért bizakodom, de persze lehet hormonális gond. Holnap megyek dokihoz, mert készülünk az inszeminációra, ha megjön:/ A 25ös teszt szerintem még korai lenne amúgy is, a helyedben csinálnék egy 10-est holnap reggel (én is így teszek). Drukkolok!
16/25 anonim válasza:
Kérdező, vicc volt. De te annyira savanyú vagy, hogy veled még poénkodni se lehet. Komolyan akarsz gyereket ilyen idegrendszerrel?
17/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
#17-es ez melyik teszt?Halványan ott a második csík.Bármi lehet igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!