Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért változik folyton a...

Miért változik folyton a véleményem? Másnál is volt/van ilyen?

Figyelt kérdés

Pár hónapja védekezés nélkül vagyunk együtt a párommal, mellette szervezzük az esküvőt. Azt figyeltem meg, hogy ovuláció előtt nagyon várom, hogy sikerüljön a baba, alig várom a termékeny időszakot, szexhez is többször van kedvem. Ovuláció után pedig mindenféle hülyeségeket kitalálok, hogy miért lenne jó inkább várni picit és nem aggódok amiatt ha nem jön össze egyelőre a baba. A lényeg pedig itt jön, hogy mikor megjön, akkor rosszul érzem magam, kudarcnak érzem, hogy megint nem sikerült és ismét várom, hogy újra próbálkozhassunk. 3 sikertelen hónapunk volt még 2019ben, most újra kezdtük, ismét 3 sikertelen hónapnál járunk.

Másnak is így ingadozik a vélménye? Mitől van ez?

2021. jan. 12. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Hormonok :)
2021. jan. 12. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Igen a hormonok :) nálam is így volt. Most, hogy sikerült most is így vagyok, egyik nap madarat lehetne forgatni velem, másik nap parázok.
2021. jan. 12. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
2 év sikertelenség után lettem terhes, mindennél jobban vártam már a pozitív tesztet. Aztán mikor megláttam eléggé beparáztam 😅 Szerintem teljesen normális ahogy érzel. Azóta már megszületett a kisfiam, és minden percét imádom 🥰❤️
2021. jan. 12. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Én is hasonló cipőben vagyok mint a kérdező, hamarosan lesz az esküvőnk és most fogom letenni a tablettát. Volt hogy kitaláltam hogy inkább egy darabig még védekezünk, de van olyan hogy szívem szerint be se venném a maradékot hanem kezdjünk rögtön bele😃 Valahol nagyon szeretném már a babát, de persze félek is, hiszen teljesen ismeretlen terep
2021. jan. 12. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Lombikos terhességemnél a 35. hétig kérdezgettem a férjem, hogy jól meggondoltuk mi ezt?! :)

Persze lesz, aki azt mondja, hogy ez nem normális. De szerintem a többség megijed egy minimális időre a felelősségtől.

2021. jan. 12. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Az első 2-3 hónapban volt hogy én is kicsit megijedtem a gondolattól egy-egy percre... most lassan 1 évnél a fél karom is odaadnám egy pozitív tesztért végre.

Mondjuk azért nézz magadba, gondold el tényleg, mit szeretnél, ne siessétek el ha bizonytalanok vagytok.

2021. jan. 12. 21:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető voltam, én a babától, felelősségtől nem félek. Olyan magyaráázatokat gyárt az agyam, hogy jó ez a munkahely (nem fogok tudni uganebbe a poziba visszajönni), meg kéne várni a következő fizuemelést, kellemetlen lenne rögtön esküvő után szülni menni vagy terhesen esküdni stb.
2021. jan. 12. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Dehogynem

Tudatalattid fél

Normális!

2021. jan. 12. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
4es vagyok és ugyanezek járnak nekem is a fejemben, pedig valószínű a tudatalatti 😃
2021. jan. 13. 06:35
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ez teljesen normális, és majd mindenkinél előfordul. :)
2021. jan. 13. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!