Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » November 20-án az uh-n hatalma...

November 20-án az uh-n hatalmas 2 tüsző látszódott. Van még esély rá, hogy sikerült végre?

Figyelt kérdés
Nov.20.án az uh-n hatalmas 2 tüsző látszódott.21-24 mindent beleadtunk.A hőm sem esett vissza a nem várt menzi napján.Viszont másfél napig minimális vizes vérzésem volt.Majd 1napig pecsételős barna vmi.Feszül a hsam és a mellem is bizsereg.Esténként hányingerem van és ég a gyomrom.Két napja pedig már erős fehérfolyás.Csináltam tesztet de neg.Így tegnapelőtt elmentem a dokihoz uhra.De nem látott semmit.Bár elég gyanus hogy nem látott másik tüszőt sem csak annyit hogy megvan vastagodva a méhnyálkahártya.Ünnepek után vissza kell mennem ha továbbra sem esik vissza hőm mert szerinte az bíztató jel lehet és a vérzésemnek sem ennyinek és ilyennek kellett volna lennie két tüsző után.Szerintetek van rá esély hogy végre sikerült?Vagy csak beképzelem?
2007. dec. 19. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen van esély! Én szorítok nektek. Pár nap múlva csinálj még egy tesztet, hát már + lesz.

Kellemes ünnepeket kívánok (remélem már a babócával)!

2007. dec. 19. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a jelek simán utalhatnak terhességre!!! Sőt ha 2 tüsző volt, akár ikrek is lehetnek.
2007. dec. 19. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!