Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túli pozitív! Lehetséges?

Időn túli pozitív! Lehetséges?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna még jönnie,de nem jött. délután csináltam egy x-epil tesztet ami időn belül negatív lett. Este kikukáztam és halványan ott volt a rózsaszín második csík :) volt már vkinek így és baba lett?

2021. jan. 12. 07:09
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
2021. jan. 15. 18:41
 32/37 anonim ***** válasza:
28-as vagyok! Szerintem jobb, ha dokihoz mész, egy doki jobban meg tudja mondani mi a helyzet. Lehet tényleg van baba, de akkor sűrgősen el kellene kezdened progeszteront szedned.
2021. jan. 15. 19:15
 33/37 A kérdező kommentje:
Igen mindenképp dokihoz szeretnék menni csak a covid miatt elég nehézkes most találnom egy orvost aki mielőbb megvizsgálna...🥺
2021. jan. 15. 19:51
 34/37 anonim ***** válasza:
Kórházba sem lehet bemenni? Megmondod, hogy pozitív a teszted, de elkezdtél vérezni. Akkor csak kezdenek veled valamit.
2021. jan. 15. 19:56
 35/37 anonim ***** válasza:
Mondjuk elég halványka. :( sürgősségire is bemehetsz. Én nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden és végül baba legyen.
2021. jan. 15. 20:15
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj be ügyeletre!
2021. jan. 15. 20:20
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnézéni a képet....csak egy fekete oldal jön be. De ha még mindig negatív, azonnal kórház! Olyan nincs hogy nem vizsgálnak meg. Meg kell mondani hogy veszel, de pozitív a teszted. Es csibalbiuk kell hcg t vérvételre. Tudom. Így jártam én is anno.
2021. jan. 16. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!