Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túli pozitív! Lehetséges?

Időn túli pozitív! Lehetséges?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna még jönnie,de nem jött. délután csináltam egy x-epil tesztet ami időn belül negatív lett. Este kikukáztam és halványan ott volt a rózsaszín második csík :) volt már vkinek így és baba lett?

2021. jan. 12. 07:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Lehet kémiai, elindult, de megszakadt. Ha a vérzésnek vége tesztelj még egyet. Ha csak maszatolás van holnap is tesztelj és, ha az is pozitív, keress fel egy dokit, hátha csak progeszteron pótlás kell. Látni még semmit nem lát, csak a pozitív teszt miatt.
2021. jan. 13. 10:36
 22/37 anonim ***** válasza:
Ha kevés a mennyisége, esetleg a színe is más, nem úgy jött meg, mint szokott, lehet tényleg terhes vagy, és szerintem is akkor progeszteron pótlásra lenne szükséged. Nekem is így volt múlt hónapban, kevés volt, csak barnáztam egy kicsit, de a tesztem pozitív lett. Kaptam rá progit.
2021. jan. 13. 12:44
 23/37 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, pozitív tesztek, majd barnázás, az orvos nem adott rá semmit, egy hét késésnél vérezni kezdtem, nem maradt meg. Sajnálom kérdező!
2021. jan. 13. 13:14
 24/37 anonim ***** válasza:
Kémiai terhesség sajnos, azért ilyen halvány a predictor :(
2021. jan. 13. 14:35
 25/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a teszt nem halvány. Szép pozitív. Remélem minden rendben lesz. Megy a drukk!!🤞
2021. jan. 13. 16:24
 26/37 A kérdező kommentje:
Élénk piros a vérzés de nem annyira van meg mint szokott. Illetve délutánra csökkent a mennyisége és a színe is kicsit barnásabb 🤷‍♀️ nem tudom h most keresek fel egy dokit vagy esetleg várjam ki mi lesz ebből.... :(
2021. jan. 13. 16:54
 27/37 anonim ***** válasza:
Holnap reggel csinálj egy ugyan olyan tesztet. Ha erősebb akkor keress dokit, de valsz kémiai lesz. Mit takar, hogy kevesebb mint szokott? Ha már rendes vérzés van az már régen rossz. Terhesség elején, ha valaki vérezget az halvány rózsaszín és tényleg kevés...kb a betétet is alig éri. Ha rendes vörös vérzésed van akkor sajnos el kell engedni. :(
2021. jan. 13. 17:32
 28/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is holnap többet fogsz tudni. Ha marad kevés, van még esély a terhességre, és akkor gyorsan keress fel egy dokit! Ha több lesz a mennyisége, akkor tényleg sajnos most el kell engedned!
2021. jan. 13. 17:36
 29/37 A kérdező kommentje:

Sajnos nem lesz baba,rendesen megjött.

Ennek biztos így kellett lennie,majd legközelebb sikerül☺️

Köszönöm a biztatásokat!

2021. jan. 14. 08:05
 30/37 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt ürül ki a hcg? 2napig vérezgettem ma már csak barnázás a teszt még ma is pozitív
2021. jan. 15. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!