Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Álnegatív lehetett a terhesség...

Álnegatív lehetett a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Örömünkre amikor meg kellett volna jönnie mégsem jött meg. Másnap délután teszteltem, de sajnos negatív lett. Azóta eltelt 3 nap és még mindig semmi. Olyan tüneteim voltak hogy feszült a mellem, és mellbimbó körül picit fel is dagadt, enyhe hányinger, fáradtság. Szerintetek álnegatív lett a teszt?

2021. jan. 10. 13:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én éveket vártam a pozitív tesztre, de fel sem merült bennem, hogy a negatív "álnegatív"...

Fel nem tudom fogni mi ez az őrület itt... Ha megjön is az fogod kérdezgetni, hogy megjött de kevesebb mint szokott, nem görcsölök terhes vagyok??

2021. jan. 11. 12:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy megosztottad velünk a véleményed! Számomra pedig az felfoghatatlan, hogy ha felháborítanak téged ezek a kérdések, akkor miért nem egy másik témánál nézelődsz. :) Bennem sem azért merült ez fel, mert nem tudom elfogadni a negatív tesztet, hanem azért, mert már előfordult a családban 2 alkalommal is és ilyen velem még nem volt. :)
2021. jan. 11. 13:31
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Akkor terhes vagy, gratulálunk! Kezd el venni a baba ruhákat 😊 De ha ennyire biztos vagy benne miért kérdezed meg? Szerinted mi a méhedbe látunk?
2021. jan. 11. 14:08
 14/21 anonim ***** válasza:

De akkor miért nem kérsz időpontot a nőgyógyászhoz aki megvizsgál? És így legalább megnyugszol, hogy van e valami vagy nincs. Egyébként nekem se merült fel sose ha negatívat teszteltem, hogy az áll negatív.

Ha van valami kimutatja a teszt, hidd el!

2021. jan. 11. 14:21
 15/21 A kérdező kommentje:
13-as: Nem értem mire jó ez a rossz indulat, szerintem normálisan válaszoltam a véleményedre, amit teljes mértékben elfogadok. Viszont egy szóval sem említettem hogy terhes vagyok, illetve hogy biztos vagyok abban amit kiírtam. Jól tudom hogy nem lát senki a méhembe, de mások mégis tudtak nekem normálisan válaszolni. :)
2021. jan. 11. 15:38
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es: Néhány napja gondoltam várok még 1-2 napot a doki hívásával, de ma természetesen megtörtént az időpont kérés. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

2021. jan. 11. 15:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el az a biztos ha doki lat, neked is utána könnyebb.

Ezek a tesztek manapság tényleg nagyon “jok” és érzékenyek, ezért nem is jutna ilyen az eszembe, hogy áll negatív. De biztos volt már ilyen csak 001% az esélye 😄

14voltam!

2021. jan. 11. 22:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kerdezo? :)
2021. jan. 28. 12:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok, helyzet jelentés! Sajnos méhen kívüli terhesség volt a dolog mögött, de hála istennek a doki szerint elég korán kiderült, és gyógyszeres kezeléssel “megúsztam”. Már csak az utókezelésekre járok.
2021. febr. 9. 11:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező!

Remelem hamarosan sikerülni fog neked is!😊

14-es voltam

2021. febr. 9. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!