Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány nap késéssel lett...

Kinek hány nap késéssel lett pozitív a tesztje?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 10:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mennyire volt neked rendszertelen?:)
2021. jan. 9. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Nemvárt napján negatív volt a Predictor. Utána csak 4 nap múlva teszteltem, az már pozitív volt. Később is fogant a baba.
2021. jan. 9. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rendszertelen volt a ciklusom, az elmúlt 12 hónapban talán egyszer volt 28, a többi hónapban 31-38 nap között mozgott. Én pont pár napja a 38. ciklusnapon teszteltem pozitívat, igaz én tudtam mikor volt a peteérés és ez így egybe is esett a nem várt napjával. Szóval ha neked is hosszúak a ciklusaid/ nem tudod mikor volt pé-d, végülis van remény...
2021. jan. 9. 13:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Nemvárt napján 20-as érzékenységűvel időn túl volt pozi.

Predictorral (10 érzékenységű) másnap határozott 2 vonal. 1 hét késésbe van, úgy néz ki később fogant. 🙂

2021. jan. 9. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:

10 vagyok. Ugyanugy mint most. 2020as evem ugy nezett ki, hogy meg januarban megjott normalisan 20-an. Utana augusztusban jott meg ujra 20-a korul. Kozben pedig tenyleg osszevissza, volt hogy honap elejen, vagy kimaradt majdnem 2 hónap. De en nagyon vekony is vagyok, szóval ez is befolyasolja, plusz a stressz is nyilván. Egyebkent ha minden jo, akkor 30 napos a ciklusom,plusz minusz 1-2 nap. Es nem szedtem sose fogamzasgatlot,tudom azzal lehetne szabalyozni, de en igy döntöttem.

Most 3 napja kesik, lehet baba lesz, orulnenk neki:)

2021. jan. 9. 13:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Sok sikert! :)
2021. jan. 9. 14:08
 17/20 anonim ***** válasza:
3 napja késett, előtte hónapban épp feladtam, hogy nekem már nem jön össze, és következő hónapban nem is számítottam rá... Amikor 3 nap késès után délelőtt csináltam tesztet, gyönyörű pozitív... A mai napig megvannak, pedig 6 éve már... Most tesóra várunk, eddig sikertelenül.
2021. jan. 9. 20:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Kislányommal egy het után lett halvány pozitív az x epil 25os.

Kiderült, később fogant, semmi probléma nem volt

Most a nem várt előtt ketto nappal teszteltem( ne savazzatok, rettentően fajt a mellem ami nekem menszesz előtt soha a büdös életbe nem volt csak anno amikor teherbe estem ugyanez a tünet volt) na egyből szép halvány lett a csíkocska.. menszesz napja után teszteltem délben, nagyon erős pozitív. Másnap azaz rá 3napra meg erősebb.

2021. jan. 9. 22:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Na, nekem ma munka közben megjött.
2021. jan. 9. 23:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Új hónap új esély :)

18-ás voltam

2021. jan. 10. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!