Kinek hány nap késéssel lett pozitív a tesztje?
Nemvárt napján 20-as érzékenységűvel időn túl volt pozi.
Predictorral (10 érzékenységű) másnap határozott 2 vonal. 1 hét késésbe van, úgy néz ki később fogant. 🙂
10 vagyok. Ugyanugy mint most. 2020as evem ugy nezett ki, hogy meg januarban megjott normalisan 20-an. Utana augusztusban jott meg ujra 20-a korul. Kozben pedig tenyleg osszevissza, volt hogy honap elejen, vagy kimaradt majdnem 2 hónap. De en nagyon vekony is vagyok, szóval ez is befolyasolja, plusz a stressz is nyilván. Egyebkent ha minden jo, akkor 30 napos a ciklusom,plusz minusz 1-2 nap. Es nem szedtem sose fogamzasgatlot,tudom azzal lehetne szabalyozni, de en igy döntöttem.
Most 3 napja kesik, lehet baba lesz, orulnenk neki:)
Kislányommal egy het után lett halvány pozitív az x epil 25os.
Kiderült, később fogant, semmi probléma nem volt
Most a nem várt előtt ketto nappal teszteltem( ne savazzatok, rettentően fajt a mellem ami nekem menszesz előtt soha a büdös életbe nem volt csak anno amikor teherbe estem ugyanez a tünet volt) na egyből szép halvány lett a csíkocska.. menszesz napja után teszteltem délben, nagyon erős pozitív. Másnap azaz rá 3napra meg erősebb.
Sajnálom. Új hónap új esély :)
18-ás voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!