10 napja késik, de van két negatív tesztem. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Párommal "megszakításos módszerrel" védekezünk. 10 napja nem jön meg, mégis úgy érzem folyton mintha meg akarna jönni. Görcsöl a hasam, fájnak a melleim, gyakran sírok, folyton pisilnem kell, szédülök, erős fehér folyásom van
Ám 2 teszt így is negatív lett (egyiket 3 másikat 2 napja csináltam)
2021. jan. 7. 15:05
11/20 anonim válasza:
Clear blue * bocsi, T9 átírta.:)
13/20 Krisztianesbetti válasza:
Nálunk is ugyanez van. Ma a 10.napja hogy nem jön meg, semmi előjele nincs neki. Emellett hanyingere van, hányt is már, és fehér folyása van. Reggel egy olcsóbb teszttel negativat pisilt. Bízunk hátha mégis sikerült.
14/20 anonim válasza:
13as ha tünet van, van hcg is. Nem terhes sajnos.
15/20 Krisztianesbetti válasza:
Nagyon sajnálom... meddig várjunk vagy mit csináljunk? Olvastam h valakinek 42.napon mutatta csak ki
16/20 anonim válasza:
Igen lehet ilyen, de azért nem ez az általános/normális. Ovulációja mikor volt?
17/20 Krisztianesbetti válasza:
13.-átol 19.-éig körülbelül. Legalábbis ebben az idő szakaszban.
18/20 anonim válasza:
Milyen érzékenységű volt a teszt?
19/20 Krisztianesbetti válasza:
Igazából ez egy olcsó teszt volt sajnos. Nem egy clear blue..... 450ft volt.
20/20 anonim válasza:
Nem az ára számít hanem, hogy milyen érzékenységű. Pl a facelle csak 399ft, és az az egyik legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!