10 napja késik, de van két negatív tesztem. Lehetek
terhes?
Figyelt kérdés
Párommal "megszakításos módszerrel" védekezünk. 10 napja nem jön meg, mégis úgy érzem folyton mintha meg akarna jönni. Görcsöl a hasam, fájnak a melleim, gyakran sírok, folyton pisilnem kell, szédülök, erős fehér folyásom van
Ám 2 teszt így is negatív lett (egyiket 3 másikat 2 napja csináltam)
Nem valószínű. Már kimutatta volna a tesz ennyi idő után. Késhet bármi mástól is.
2021. jan. 7. 15:19
3/20 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Kimutatta volna már.
2021. jan. 7. 15:22
4/20 anonim válasza:
Nekem 4 nap késéssel már egyértelműen pozitív volt, 10 nap késésnél már olyan erős volt, mint a konrtol csík.
Nem vagy terhes, már kimutatta volna.
2021. jan. 7. 15:59
5/20 anonim válasza:
Ha a tüneteket terhesség váltani ki akkor a teszted pozi lett volna. Nem vagy terhes.
2021. jan. 7. 17:55
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is így gondolom.. Csak amíg nem jön meg, addig nem tudok megnyugodni. Hallottam már több olyan nőről is akinek nem mutatta ki a teszt, többek között anyukám is így volt
2021. jan. 7. 18:50
7/20 anonim válasza:
Nekem is késik es negativ a teszt mensi sehol
2021. jan. 7. 20:36
8/20 anonim válasza:
Szia, igen lehetsz terhes, vannak nők akiknél nem termel a szervezete elég hcg hormont így nem mutatja ki a teszt. Családbeli példájából mondom, 3 hónapos terhes volt de még akkor is negatívat tesztelt.Menj el mihamarabb orvoshoz :)
2021. jan. 7. 21:38
9/20 anonim válasza:
Mondjuk a vérvétel is 100-% arra is el lehet menni... lehet nekem sem ártana, 3 hete késik XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!