Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.
Szia.,hogy vagy ? Milyen lett a teszted? Nálunk a fèrjemnek lett tegnap pozitìv a pcr , hètvègèn làzas volt ,jobban van ,nekem ès a nagyfiúnknak egyelőre semmi tünet...
Visszatèrve a tèmához , Ma van a 7. Dpo- m ,reggeli hőm 36,7 stabilan az alap 36,4 szokott lenni.Ez nem túl bìztató ....12. dpo körül fogok először tesztelni.
Szia! Pozitív lett az eredmény nekem is! Már javulok szerencsére!
A hőhöz nem értek, soha nem mértem, így ebben nem tudok véleményt írni!
Viszont pár nap és kiderül!!! Szorítok Neked! 🥰🙏
Örülök hogy jobban vagy 🙏😊 fèrjem is jobban van , ma van a 7. napja,remèlem màr nem fogom elkapni🙄
Vasàrnap leszek 12.dpo-n lehet megpróbàlok egy 10-es tesztet ,de valamièrt úgy èrzem hogy nem sikerült de majd meglátjuk.
Szia! Jól vagy? Teszteltél? Már 13.dpo-n vagy ugye? Kíváncsi vagyok! Írj!
Férjed jobban van? Ti nem kaptátok el?
Szia,nincs mèg jobban sajnos ,de tosszabbul sem , neki a mai volt a 11. nap, nekem tegnap kezdődött,fej ès szemfàjdalom ,37,4 hőemelkedès, torokfájás ,tegnap csak feküdni tudtam ,de ma du már jobb volt.Fiam egyelőre jól van.Ma este teszteltem,egyelőre negatîv.,de elmèletileg 9.-èn vagy 8.-án este lenne a nem vàrt ,úgyhogy lehet korai volt mèg ,de az is lehet hogy nem is lesz pozitìv,az az èrzèsem🙄illetve nem èrzek semmit.2 napig fàjtak a melleim ,de mára az is elmúlt.
Te jobban vagy màr ezek szerint???
Èn azt hittem megúsztam de nem 🤐remèlem nem lesz rosszabb...
Szia! Sajnálom, hogy elkaptad Te is! De, így legalább meglesz a védettséged! Én 12-13 nap után lettem jobban, úgyhogy talán a férjed is már javulni fog! Nálunk a gyerekek közül kettő lett beteg, de csak egy napig tartott Náluk!
Talán tényleg korai volt a teszt, ha 8-9 a nem várt napja! Nekem a 10-es Facelle vizeletsugaras teszt nem várt előtt egy nappal lett csak halvány rózsaszín! Szóval még semmi nincs veszve!
Szedjetek C és D vitamin komplexet, az sokat segít!
Majd írj és jobbulást kívánok!
Szia. Hűha😳jó sokáig eltartott neked.Fèrjem màr kezd jobban lenni csak fáradt.Nekem csak a szem ès fejfájàs van ,meg 37 fok körüli testhő.Nem tudom baba miatt magasabb vagy a betegsèg🤐.
Ma reggel van a 15. Dpo ès csináltam tesztet de nem lettem okosabb 😔 3 tesztet lőttem el mert az első ami a kèpen a legalsó vagy befolyt picit vagy nem tudom de mintha halványan ott lenne a 2. csík , de az utána levő 2 teszt meg full negatìv 🤐 ez akkor mèg inkább negatîvnak veszem .
Szia!
Igen, az egyiken valóban van valami, de szerintem is az elázott! A Gabriell nem 25-ös? Mert az még nem mutatja! A másik fajta 10-es?
Még van elméletileg 2 nap, amíg nem jön meg, van esély! 🙏
Hát én is nagyon kíváncsi vagyok! Írj majd mindenképpen! Amúgy nem biztos, hogy már mutatja a teszt, mindenkinek másképp működik a teste! Gondolom már nem emlékszel arra a Fiadnál hogy volt!
Írj majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!