Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn.
21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb
🤐ma vissza halványodott.
Lehet nincs peteèrèsem?
30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.
21/173 A kérdező kommentje:
Szia. Úgy döntöttem nem csinàlok tesztet, mert ma reggelre leeset az èbredèsi hőm 36,8-ról 36,4-re😔 így szerintem holnap meg is fog jönni🤐 melleim továbbra sem feszülnek , nincs mensis előjel ,pici fejfájás de nem remènykedek már most ...hacsak nem valami csoda folytán ...
Szia!
Amíg nem jön meg, van remény! 🙏
Ha holnap sem lesz, szerintem csináld meg a tesztet!
Még mindig szorítok Neked! 🥰
2021. márc. 11. 17:47
23/173 A kérdező kommentje:
Sajnos most jött meg 😔de köszi,aranyos vagy 😊 holnap utàn akkor indul a 2. Closty s hónap, màr nagyobb adaggal 3*2 5 napig ,doki így mondta.hàtha...rosdzban a jó hogy mostmàr nincs bizonytalanság , ès ha mist fog sikerülni akkor 2 nyilas jegyű gyerekem lesz 🤔😁 meg most ez a hülye vírus is nem lenne baj ga csitulna vègre.
Nagyon sajnálom! Viszont büszke vagyok Rád, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá! Remélem ez a hónap sikeres lesz, kérlek mindenképpen írj majd!
Addig is gondolok Rád és szorítok továbbra is Neked/Nektek! 😘🥰
2021. márc. 11. 20:46
25/173 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😁 pedig ma meg tegnap mèg sîràs kerülgetett, most megnyugodtam kicsit ,új ciklus új lehetőség 👌Èn is remèlem hogy az emelt adag meghozza a hatàst .Mindenkèpp írok ha van valami .Ti is vigyázzatok magatokra 😊
26/173 A kérdező kommentje:
Szia. Tegnap voltam nődokinàl ciklus 12. napján ès nem látott èrett petesejtet , mivel előtte nap volt pozitîv lh tesztem îgy valószînű hogy megrepedt ès dèlután megvolt az ovuláció ....hàt akkor várok😀 ma van 1. Dpo szerintem 12.dpo-n már tesztelek, ès ma reggeltől használom az Utrogestant azt mondta csak akkor hagyjam abba ha megjönne. Majd jelentkezem
Szia! Jaj, de jó! Örülök neki! Én jövő héten megyek orvoshoz, megint, akkor leszek 9 hetes. Legutóbb múlt héten voltam, akkor már volt szívcső pulzáció! Most sajnos beteg vagyok így ki kell várnom a jövő hetet.
Neked nagyon szorítok! Ilyenkor ez a legnehezebb, várni, várni, várni... 🙏 Majd mindenképpen jelentkezz!!!
2021. márc. 25. 11:10
28/173 A kérdező kommentje:
Na szuper 😊 tök izgi lehet ez az időszak,hàt a várakozàs nem jó de kivárom .... jobbulást neked , ugye nem ezt a sz@rt kaptad el??!?!😮
Szia! Ma jönnek majd tesztelni, de szerintem az lesz, nincs illatérzetem... Majd meglátom!
Mindenképpen írj, ha van fejlemény!
2021. márc. 26. 11:51
30/173 A kérdező kommentje:
Szia.rendben, Te is îrj majd de gyógyulj meg 🙏
Kapcsolódó kérdések: