Ki próbálkozik babával ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
Nekünk ez az első hónap próbálkozás. Kinek hányadik hónapnál jár, esetleg ovu teszteltek, hőmérőzés? Hanyadik baba lesz? 😊2021. jan. 4. 18:48
41/68 anonim válasza:
Szia
14 re nem várom és eddig úgy néz ki, hogy nem is jön
Tegnap délután már teszteltem 2 halvány pozit meg ma reggel is, és délután predictorral már jól látható +. Ma vagyok 10dpo.
Szeptemberben volt egy megszakítás 14. hétben betegség miatt, 2 hó pihi azóta próbálkozunk. 4.baba lenne van egy 20 hónapos fiam és egy 21 éves lányom és 23 éves nagy fiam.
T.
42/68 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Nekem is 4.baba lenne. 😁
2021. jan. 10. 20:19
43/68 anonim válasza:
Köszi
Még kicsit korai bármi lehet, előző hónapban 7-8dpo n + volt erősebben mint most 9dpo tól negatív.
Majd kiderül.
44/68 anonim válasza:
Első babánk lenne és 2. próbálkozós hónap. Csak szexelünk, majd ha pár hónap alatt így se jön össze, akkor megyünk vizsgálatokra. Egyelőre még azért optimista vagyok.
45/68 anonim válasza:
Szia! Én 14-ére nem várom. Első baba lenne és ez a második próbálkozós hónapunk. Én palástfű teát iszok meg folsavat szedek, múlthónapban enyhe PCOS-t állapított meg az orvos emiatt félek, hogy esetleg nem fog spontán összejönni.
46/68 anonim válasza:
Sziasztok . Én ciklusom elejen tudtam együtt lenni parommal . 12 napja. 7.naptól olyan pms tuneteim vannak, hogy csak na. Pedig meg van idő bőven mensiig. Sosem ereztem ilyet semmikor. Persze ez bem biztos. De van egy olyan érzésem, hogy terhes vagyok. A heten el megyek tesztet venni.
47/68 anonim válasza:
Sziasztok! Én ma teszteltem pozit clearblue digitállissal 😊
8 hónapja próbálkoztunk
Drukkolok mindenkinek!
Üdv:M
49/68 anonim válasza:
50/68 anonim válasza:
49 szia
Felsőn én is mintha látnék valamit reggel ismételj. Milyen erősségű a teszt, hanyadik dpo n vagy, vagy mikorra nem várod?
T. 41 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!