Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? A többi lent.

Qwert2 kérdése:

Lehetek terhes? A többi lent.

Figyelt kérdés
2dik havi tablettáimat szedem(yadine)de eléggé elcsúsztam pár darabbal sokszor vettem be egyszerre 2őt mert elfelejtettem mindennap 1et,így eltolódott a mensim is a tabik miatt,naptár szerint egy hete késik.Lehetséges,hogy teherbe estem?Persze nem lenne baj,csak érdekelne...

2021. jan. 4. 10:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most van a 7napos szünet 3dik napja,és 9én kezdem a 3dik levelet majd.Rendben,akkor veszek ma tesztet és megcsinálom.Ha negatív akkor az biztodan az ugye?
2021. jan. 4. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A betegtájékoztatóban minden le van írva részletesen.

MINDEN.

Olvastad?

Az is benne van, hogy amikor kezdi az ember a fog.gátlót az első három hónapban, vagyis az első három levélnél még lehetnek bizonyos zavarok. Áttöréses vérzés hónap közben, pecsételés egész hónapban, hamarabb jön meg a vérzés, tovább tart, nagyon fájdalmas, kifejezetten hosszú áttöréses vérzés, kevés áttöréses vérzés, erős fejfájás, erős hányinger, mellfájás és társai. Ettől nem kell megijedni.

Az, hogy az első levél utolsó három szeménél megjött az áttöréses vérzésed, az teljesen belefér és rendben van az ELSŐ három hónapban.

Azzal van a gond, hogy összevissza szeded ÉS elcsúszott a "program".

Ha mindig 12 órán belül bevetted a második szemet, azt hogyhoztad össze, hogy a hét tabletta mentes nap elcsúszott?

Az az igazi probléma.

Lehetsz terhes. Használjatok gumit egy ideig, illetve hívd fel a nőgyógyászodat és kérj tanácsot.

Ha úgy érzed, képtelen vagy rendesen, precízen, időben szedni a napi egy szemet, akkor keressetek más módszert.

Vagy pedig készülja nemkívánt terhességre.

2021. jan. 4. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha most van a szünet 3. napja, akkor még nem késik. A gyógyszermentes napok egyikén kell megjönnie, nem a naptár szerint.

Nem mondott el ilyeneket az orvosod?

2021. jan. 4. 13:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen,azt gondoltam,hogy így kell,de mivel rosszul szedtem a gyógyszert és szexeltünk a párommal,így benne van a pakliban a terhesség is..
2021. jan. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!