A menstruációm sosem pontos mindig kesik par napot de neha 1+ hetet A várt mensi előtt 3 nappal (29.-én) szeretkeztünk a férjemmel belém élvezett életünkben először..többi lennt Valaki tapasztalatok?
Szóval megtörtént éd ugyanez megtörtént tegnap mégegyszer
Mivel nem túl rendeszeres a menstruációm 35/40 napra jön meg nem tudom mikor van peteérésem csak ha ovu tesztet veszek és úgy csekkolom le, novemberben egyáltalán nem jött meg
A kérdésem az hogy mennyi az esélye szerintetek hogy teherbe esek?
Nőgyógyászati kezelés alatt áll a mensi zavarom mielőtt barki bele kötne!
Bármi lehet. Nekem rendszertelen volt a mensim (24-32 nap) és amikor megfogant a babám, akkor valamikor a 26-27. napon lehetett peteérésem a mérete alapján, tehát abban a hónapban 40 napos ciklusom lett volna rendhagyó módon.
29+4hkm
Szexeltetek? Igen...
Védekeztetek? Nem...
Tehát lehetsz terhes. Az meg, hogy szabálytalan a mensid, így még jobban nem tudsz következtetni mikor van peteérésed, szóval erre se lehet semmit adni.
Ha akartok babát, akkor így tovább, próbálkozzatok,
Ha nem akartok, akkor meg legyen már annyi eszetek, hogy védekeztek...
Köszi az eddigi válaszokat!
Ma egy csepp véres trutyi jelent meg a tisztasági betétemen sötétebb szinű nincs azóta sem menstruacióra utaló jel vagy tovabbi verzes egy kissebb folt volt
Azóta semmi
Jelent ez valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!