11/29 anonim válasza:
A nagyfiammal nekem is ilyen volt ;) Gratulálok!
De azért 1-2 nap múlva csinálj egy újat a biztonság kedvéért:)
12/29 anonim válasza:
Nekem is alig látszott annak idején a csík, de ez nagyon-nagyon halovány. Még ne éld bele magad amíg nem lesz jobban látható.
13/29 A kérdező kommentje:
holnap-holnaputánra nem várnám, ezért nem élem bele magam.köszönöm a biztatásokat, aranyosak vagytok.
2010. aug. 13. 17:57
15/29 A kérdező kommentje:
ha tényleg pozitív, akkor meg kell maradnia a csíknak, ugye? délben csináltam és még ott van :D
2010. aug. 13. 18:07
16/29 anonim válasza:
Ez bizony pozitív:) Gratulálok. Remélem, hogy lassan én is elújságolhatom nektek, hogy 2 csíkos lett a tesztem:)
Vigyázzatok magatokra:)
17/29 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt és most 22 hetes terhes vagyok a kicsi fiammal!!!:)
Sok sikert és probléma mentes terhességet!!!!:)
19/29 A kérdező kommentje:
18.04 remélem az isten szól belőled. ma még semmi fejlemény. nincs még mensi.irok h mi lett bízom még mindig.amúgy ez az első hónapunk.holnap van az 1 éves házassági évfordulónk, nagyon szép ajándék lenne a férjemnek egy kis cipellő. :D
2010. aug. 14. 23:56
20/29 anonim válasza:
17:46-os vagyok és már tűkön ülök, h mik a fejlemények :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!