Szerintetek lehet e még 35 évesen gyereket vállani?
8-10évesek mellé született 2.házasságba a babám, zabálják,együtt csináltuk végig a terhességet, most homeschooling miatt megint itthon vannak, szerintem szép dolog hogy már "ép ésszel" élik meg a picibabázást. De a tieid nagyok, gondolom szoros kapcsolat már nem nagyon lesz.
38N
Én most 33 évesen tervezem az első gyerekemet. Simán lehet, hogy bőven 35 éves, vagy több leszek mire sikerül. Nem mindenkinek hozza úgy az élet, hogy huszonévesen tud szülni. Szóval a kérdésedre a válaszom igen, akár elsőt is vállalnék ennyi idősen, de nagyobb gyerekek mellé sem tartom problémásnak.
Off: Azt sem gondolom, hogy ennek egészségi szempontból van jelentősége. Sajnos a környezetemben nagyon sok elhanyagolt egészségi állapotú, túlsúlyos huszonéves nő van és bőven van pèlda arra is, hogy 30-40 közöttiek sokkal fittebbek és egészségesebbek. Persze mindenki maga tudja mi az, ami két belefér. Én őszintén szólva nem bánom, hogy nincs már egy tizenéves gyerekem 33 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!