Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet e még 35...

Szerintetek lehet e még 35 évesen gyereket vállani?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. Érdekelne hogy mit gondol más a kései gyerekvállalásról, illetve mi számít annak? Nekem már van két nagy gyerekem 18 a legidősebb.. Igen tudom korán szültem de nem bántam meg. Most 35 évesen úgy érzem szeretnék egy babát. És egyre erősebb ez az érzés..persze tudom hogy nem mások véleménye szerint kell dönteni ha szeretnék valamit, csak valaki esetleg volt már így? Szült már valaki nagy gyerekek mellé egy babát? Mennyire hatott ez ki a gyerekekkel való kapcsolatra?

2021. jan. 1. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Sőt, inkább, mint 17 évesen.
2021. jan. 1. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Férjemet az édesanyja 28 évesen szülte. A Férjem öccsét pedig 39 évesen. :)
2021. jan. 1. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:

8-10évesek mellé született 2.házasságba a babám, zabálják,együtt csináltuk végig a terhességet, most homeschooling miatt megint itthon vannak, szerintem szép dolog hogy már "ép ésszel" élik meg a picibabázást. De a tieid nagyok, gondolom szoros kapcsolat már nem nagyon lesz.

38N

2021. jan. 1. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én most 33 évesen tervezem az első gyerekemet. Simán lehet, hogy bőven 35 éves, vagy több leszek mire sikerül. Nem mindenkinek hozza úgy az élet, hogy huszonévesen tud szülni. Szóval a kérdésedre a válaszom igen, akár elsőt is vállalnék ennyi idősen, de nagyobb gyerekek mellé sem tartom problémásnak.

Off: Azt sem gondolom, hogy ennek egészségi szempontból van jelentősége. Sajnos a környezetemben nagyon sok elhanyagolt egészségi állapotú, túlsúlyos huszonéves nő van és bőven van pèlda arra is, hogy 30-40 közöttiek sokkal fittebbek és egészségesebbek. Persze mindenki maga tudja mi az, ami két belefér. Én őszintén szólva nem bánom, hogy nincs már egy tizenéves gyerekem 33 évesen.

2021. jan. 2. 01:17
 15/16 anonim válasza:
Én nyáron leszek 35 és mi is most tervezünk közös babát a párommal. Az első gyereket 29 évesen szültem, aztán egyedül maradtam. A páromnak van egy 9 éves fia, mi neveljük az én 5 éves lányommal. 3 éve vagyunk együtt, és egyre inkább érzem azt, hogy szeretnék közös babát, de azt is tudom, ha nem jönne össze hamar, akkor már később nem akarok szülni közel a 40-hez. Úgyhogy meglátjuk most vagy soha.
2021. jan. 2. 02:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni. Ismerek olyat, hogy 2-3 év van a testvérek között, mégsem tudnak egymással mit kezdeni, teljesen más a baráti körük és azokkal játszanak, nem a testvérükkel. Olyat is ismerek, nem is egyet, ahol már akár felnőtt gyerekekkel rendelkezők is szültek közel a 40-hez és teljesen jó családi életük van.
2021. jan. 2. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!