Mi az oka a Clearblue terhességtesztnél, hogy az ellenörző ablakba nem egy függőleges hanem egy vízszintes csík jelent meg? Ettől még jo a teszt?
1. mégse olvastad el figyelmesen a leírást, ugorj neki még egyszer (neten is fent szoktak ezek lenni)
2. fordítva tartod a tesztet
3. hibás a teszt, vegyél egy másik fajtát (a Gabriel teszt pl. teljesen egyértelmű)
Na akkor egyszerűsítsünk: hány csíkot látsz ÖSSZESEN? kérlek, most ne hadoválj, hogy így van egy csík, meg úgy vízszintes, hanem HÁNYAT látsz? mert ha 2 db csík van, akkor terhes vagy. Nem tudom, hogy ez nektek jó-e vagy sem...
ha pedig 1 db van csak, akkor nem vagy terhes.
de én a helyedben most lemennék a patikába és vennék egy másikat, MÁS márkájút. A Gabriel, amit korábban írtam, nekem teljesen egyértelmű volt, 900 ft-ba került.
Miért nem veszel egy normális tesztet? én ilyenről még nem is hallottam:O
csak van egy patika a közeletekben meg 1000 ft-od?
Ha ránagyitottok akkor láccik h mi a jelzése a terehesnek és a nem terhesnek..az első ablakban nekem a 2 kép közül az alsó volt de a második ellenörzőablakba a csík nem így volt hanem vízszintesen mint amikor negatív az eredmény..de már 2x is így jártam..Ezért nemtudom h mi van..
Ne haragudj, de én ezt akkor sem látom át. sose használtam még ilyen tesztet... csak olyat használtam, amin volt egy kontrollcsík (az minden esetben megjelenik) és a másik ablakon egy vagy 2 csík, attól függően, hogy terhes-e az illető vagy sem.
én még mindig azt mondom, hogy tesztelj másfajtával. ha a pénz a gond, kérj rá a pasidtól, ennyit igazán megtehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!