Szerintetek, ez most akkor pozitív vagy negatív?:D
A leghalványabb tegnap reggeli, a középső ma reggeli, a legerősebb ma du készült.
Csak 5 éve várok erre, és lehet odahaluzom....
Sziasztok!
Eddig rendben vagyok, azóta se jött meg, a tesztek pozitívak. Az orvos jövőhéten szerdán fogad, addig megy az izgulás :D mondjuk mire megyek már a 7-8. hétben leszek kb, de sebaj :D
Bízunk benne, hogy addig sem lesz semmi baj.
Émelygés hányinger van, mellbimbó fájás, ritkább székelés, FÁRADTSÁG. az nagyon durva. végigaludtam a szilvesztert :D A vérnyomásom is elég alacsony.
Jövőhéten jelentkezem :)
Ezek nagyon jó hírek, várom majd a további fejleményeket.
Minden jót Neked!
(5-ös)
48as vagyok
Ez nagyon jó hír!
Majd írj szerda doki után.
Jaj de messze van még igaz? 😊
Minden rendben! Mindennek rendben kell lennie!
🤞🤞🤞🤞
22es voltam. :)
Sziasztok!
Voltam tegnap ultrahangon, nem tudom mit gondoljak. Vagyis, de. Hálás vagyok a testemnek és a méhemnek, hogy megmutatta, hogy lehetséges. 9mm petezsák, benne szikhólyaggal. Doki szerint 5+2 hetes. Pontosan tudom mikor fogant, aszerint 6+3 nak kéne lennie. El van maradva, nagyon :/
Azt mondta látott már csodát, adjak még 1-2 hetet neki. Ha visszamegyek lehet még szívhang is. Úgyhogy szerdán megyek máshoz( direkt két külön véleményt szeretnék).
Ha nem is lesz belőle baba, akkor is hálás vagyok :) már ez is egy csoda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!