Olyan van hogy 8 hetes terhességet béta hcg vérteszt nem mutat ki?
Hát nem tudom, én a helyedben elmennék még egyszer HCG-t nézetni 9, 10 és 11 hetesen is, biztos ami biztos. Közben persze folyamatosan tesztelnék is, nehogy meglepetés érjen. Az eredményeket pedig megmutatnám egy negyedik orvosnak is, aki ért is ahhoz, amit csinál.
Sajnálom, de vészesen közeledik a 12. hét, ami után már nem fogod tundni elvetetni a babát, én nem lennék nyugodt a helyedben.
(🤦♀️🤦♀️🤦♀️)
Azt olvastam hogy nonek fel nem rohato ok miatt ha kicsuszott a 12 hetbol akkor 18 hetig csinalnak abortuszt
Ez igaz? Be is tudom linkelni az oldalakat
Szerintetek?
Csak mert ez tenyleg nekem fel nem rohato ok
Hogy se 4 orvos se verteszt se pisiteszt nem mutatta ki..
Az elozo komment megremisztett..
Mind1 szerencsere holnapra kaptam idopontot nogyogyaszhoz
De igaza van a 12 es nek😔 csak en mar tobbet nem tudok tenni az ugy erdekeben
Anyám borogass. De tényleg!
Könyörgöm, legközelebb ne nőgyógyászhoz menj, hanem elmegyógyba. Nem fogod fel, hogy nem vagy terhes? Olyan nincs, hogy se orvos, se vérteszt, se terhességi teszt nem látja a terhességet. Esküszöm, még egy ilyen kérdést olvasok tőled, kifutok a világból.
Ígérd meg, hogy ennyi ésszel nem is fogsz gyereket vállalni, mert így is sok hülye van a világban.
De gyakorin itt van olyan aki irta hogy nala csak 12 hetnel latott valamit az orvos.. az ilyenek miatt nem vagyok biztos a dologban
Meg azert mert szarakszik a mensim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!