Ovulációs teszttel mennyi idő alatt jött össze a baba?
Csak had írjak annyit: én két hónapig néztem az 1. Gyereknél utána letojtam 3.ra nem és akkor jött össze. Szerintem ne görcsölj ennyire rá.
2. Gyereknél 2-3.ra. A 3. Még picike,parányi most, 4. Hónapig semmi nem volt, már sírtam kb.,hogy nem fog összejönni aztán az 5. Hónaphoz úgy álltam hozzá,hogy oks letojom legalább a vírus miatt várhatunk, jobb is es legalább jól tudok forraltborozni karácsonykor, hát ezután jött össze :D tényleg sokszor így el kell engedni a témát :)
Nekünk sem sikerült még a baba, mondjuk azt hozzá tenném, hogy mi a 4.próbálkozós hónapban vagyunk. Viszont!!! Annyit én is mondhatok: 3 hónapot végig teszteltem, hogy mikor lehet a peteérésem és tényleg tönkre teszi a szexuális életet, csak ideges voltam miatta folyamatosan. Most, ebben a hónapban már nem tesztelek és nem is foglalkozok azzal, hogy mikor bújunk össze a párommal.
Nem azt mondom, hogy ne tesztelj, de szerintem nagyon rossz hatással van az egészre. Nekem ez a tapasztalatom. Egyszerűen nem tudtam nem rágörcsölni.
igen amúgy az a baj szerintem is a tesztekkel, hogy egy tényleg rossz hatással van a szexuális életre, kettő szerintem nem hasznos dolog, mert sokan írták itt a gyakorin is, hogy délután tökre pozitív volt, és estére már nem...hát most kinek vagy ennyi pénze , hogy minimum napi 2* teszteljek, ráadásul szerintem nem is pontosak...No meg elvileg egy jó együttlét is okozhat spontán peteérést.
Meg most kövezzetek meg, én valahol ragaszkodom hozzá, hogy az a gyermek vagy azok a gyermekek egy klassz kis együttlétből foganhassanak meg, de egy erőltetett robotszexből...
Én élvezem az együttléteket a párommal, és tulajdonképpen ha az idő nem sürgetne, akkor tényleg úgy gondolnám, hogy majd jön ha jönni akar, mert én elvagyok így is, hogy nincs gyermek.
Nyilván, szeretném hogy legyen gyerkőc, de valahol félek is tőle...
Lehet, hogy a legtöbb nő ősanya típus és minden porcikája vágyik az anyaságra, én el sem tudom képzelni, hogy mégis milyen anya lennék, hiszen még soha nem volt ilyen téren tapasztalatom.
És bizony egy hatalmas nagy felelősség, és onnantól kezdve az embernek nagyjából aggódás lesz az élete...
Na csak arra akartam kilyukadni, hogy hát igen szerintem nem a rástresszelésen múlik, szóval akár használhatod is, de az biztos, hogy a szexuális életetekre nem lesz túl jó hatással...
Hacsak nem ti pont hogy izgatónak találjátok a kötelező szexet..
No meg igazából minek is a teszt, ha 2-3 naponta együtt tudtok lenni, akkor nem lőhettek nagyon mellé..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!