Hány éves korig vállalnátok gyermeket? Hol a felső határ és miért?
Nem, de a spermiumok nem olyan fürgék, nincsenek olyan sokan, sokszor hibás(miattuk is lehet ám elmaradt fogantatás meg genetikai hiba) örökítőanyagot tartalmaznak, ráadásul 50 felett masszívan hullani kezdenek és épülnek le fizikailag, jó 10 évvel kevesebbet élnek mint a nők..
Nyilván van kivétel, de már 45 évesen testileg erősen hanyatlik az ember..
9/37es!
Kezet foghatunk. Én is 28vagyok, max 30ig vállalnék. Igaz nekünk második lesz.
Ugyan úgy le lettem pontozva, pedig én is csak magamról írtam, hogy nem vállalnék felette, 1szóval nem mondtam, hogy elítélem aki afelett szül.
Nekem anya pl 40évesen szülte a kisebbik hugom, 42évesen kisebbik öcsém...
Én nem vállalnék, a kérdésre válaszoltam...
39es
#28 vagyok.
#41-nek.
Az én 45 éves férjem köszöni szépen nagyon jól van!
((Jobban, mint a károgó 40 év alatti ismerőseink nagy része, de szerintem még sok 30-astól is, akik 100 métert nem tudnának futni mellette, mert összeesnének sípoló tüdővel 😁))
Kb. azt se tudja ki a háziorvosa 20 éve,egyedül fogászatra megy 3 havonta. Neki a felmenői is sokáig éltek egészségben. És már tűkön ülve várja, hogy nagyobb legyen a babó, és mehessenek együtt edzeni,kirándulni, motorozni stb.. :) Mondjuk nála egy kirándulás se úgy néz ki, mint sokaknál, hogy nyugger tempóban sétálgat, hanem katonai bakancs fel, gyerekekre is, aztán hadd szóljon, menet közben fel/le másznak mindenhova is, futkározik velük, kúszik - mászik, stb..kifejezetten szereti a Rám-szakadékot és hasonló társai helyeket. És Őt ez élteti 😊
Szóval én úgy vagyok vele, hogy sokkal inkább így, mint egy olyannal aki mire 40 lesz max a gyógyszerek tartják egyben, mert jaj itt fáj- ott fáj, meg a vérnyomás, túlsúly stb...
Akinek van gyereke, az nem tojja le, hogy meddig lehet mellette, mert a gyerek nem 5 éves "projekt", hanem alsó hangon 20.
50 felett, ha nincs is unokád, már nem anyának, hanem nagyinak számítasz a kor miatt, a milfek a 30-40es anyák, 50 felett GMILF (grandmaból) van.
Bírom az ilyen edz és izmos és utazik dolgokat, de ott vannak a visszerek, a lógó bőr a tokánál.. kicsit petyhüdt, kicsit inas, hiába fitt, attól még egy idősebb emberi teste van, ami a spermákban is előjön, nem lehet kijátszani, megtéveszteni az időt.
44-es válaszoló vagyok. 46-osnak: Van még egy 27 és egy 20 éves a 11 éves mellett, úgyhogy nagyon jól tudom, hogy a gyerek nem 5 éves projekt. Gyakorlatilag már 20 éve "tanulok" az iskolára a gyerekeimmel. Valaki mindig tanult szépen elosztva és még fogok is egy darabig.
51 évesen a mai világban nem feltétlenül számítok nagyinak. Hidd el, minden fejben dől el!
Én csak 29 vagyok, de tisztában vagyok vele, hogy a sok kis 16 éves MILFként hivatkozna rám. Egy 30as férfinek meg nő vagyok, egy 50esnek meg lány.
Nem egy ligában játszok a tinikkel, még ha vékony, csinos, divatos vagyok is, ott egy generációs szakadék, 13 év, ez nekik is feltűnik, nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!