Hány éves korig vállalnátok gyermeket? Hol a felső határ és miért?
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 15:49
11/50 anonim válasza:
29 évesen szültem az elsőt, a másodikat max. 35-ig szülném meg, többet nem akarunk.
12/50 anonim válasza:
Most vagyok 35 és nemrég szültem. Szeretnénk még egy babát és legkésőbb 38 éves koromban szeretném a világra hozni őt is.
13/50 anonim válasza:
35-ig szülnek, most vagyok 24.
Egész egyszerűen azért mert ha 35 évesen szülnek, 53 leszek mire betolti a 18at,es szeretnék még unokazni is, szaladgalni vele, vinni jobra, balra.
14/50 anonim válasza:
Ha a testem képes rá, a szívem akarja, a pénztárcám elbírja, akkor jöhetne, a korom csak egy szám.
15/50 anonim válasza:
Nekem is 35 a felső határ. Aztán meg ember tervez...😅
28 éves vagyok, jelenleg 1 gyermekünk van és minimum egyet, de lehet, hogy kettő babát még szeretnénk. 😊
16/50 anonim válasza:
Férfi vagyok, nem akarok apa lenni soha.
A páromnak sem engedném, hogy szüljön, egyrészt nem kell baba, másrészt félek, hogy tönkremegy a teste.
17/50 anonim válasza:
16-os nyílván azokhoz a nőkhöz szólt a kérdés, akik gyereket akarnak vállalni. Szívesen.
18/50 anonim válasza:
nekem 35-36 éves kor lenne ez, de inkább 33.
20/50 anonim válasza:
17.-nek.
Apa nem kell a babához??? Meg én is beleszólhatok, ha már én fizetem az egyetem végéig az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!