Akik menstruáció nélkül estetek teherbe, először mikor és utána milyen gyakran teszteltetek?
Figyelt kérdés
Szoptatok még, még nem jött meg, de görcsölgetek pár napja, tojásfehérje nyákom van, és elkezdtünk próbálkozni. A két hét az reális teszteléshez? Ha negatív, és nem jött meg a menzesz, milyen gyakran teszteltetek ebben az esetben?2020. dec. 14. 09:05
1/3 anonim válasza:
Szia.
Nekem spontán vetélés volt november 2.án. November 15.én már újra próbálkoztunk. A vetélés utáni mensim már meg sem jött, december 4.én pozitívat teszteltem, úgy hogy előtte december 2.án még full negatív volt a tesztem.
Nekem is ilyen tojásfehérje szerű nyákom volt, abból gondoltam, hogy újra baba van a dologban mert nekem az elsőnél is ez tűnt fel először, hogy valami "megváltozott" és aznap már pozitív volt a tesztem.
2/3 anonim válasza:
1-es: a tojásfehérjés nyák ovulációkor jellemző.
3/3 anonim válasza:
"Ha kis mennyiségben tejszerű, nyák, szagtalan váladék ürül a hüvelyedből a terhesség alatt, nincs okod az aggodalomra. Ez a folyás hasonló ahhoz, amit sokan a peteérés környékén, illetve közvetlenül a menstruáció előtt tapasztalnak: többnyire a hormonháztartás változásainak tudható be a jelenség. Korai terhesség jele is lehet "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!