Mikorra ne várjam, jókor voltunk együtt és vajon megtörtént a pé?
2010. aug. 12. 13:37
1/9 anonim válasza:
Mikorra ne várd? Ez attól függ,hogy általában hány naposak a ciklusaid.(?)Ha pl 28 naposak akkor értelemszerűen a 28. napra ne várd.Úgy látom ovu teszteltél,ami pozitív lett,ezek szerint volt ovulációd,amit valószínűleg megelőzött a peteérés.
Jókor voltatok együtt! :)
2/9 anonim válasza:
22-vagy 23 ciklusnapon volt pé. Jókor voltatok együtt ebből még bármi lehet. hogy mikorra ne várd azt nem tudom de 12 nap mulva tuti tesztelhetsz ha addigra nem jön meg! Hajrá!
3/9 anonim válasza:
1. vagyok.A 2. válaszolótól kérdezném,hogy miből gondolja,hogy a 22,23. napon volt pé?
A kérdező 20-21. napon pozitív ovu tesztet csinált és mint tudjuk az ovuláció peteérés után következik be.És a hőmérséklet is azt igazolja,hogy a teszt nem tévedett mivel onnantól emelkedik a hő.
4/9 A kérdező kommentje:
sajnos PCOS vagyok, így nem tudom mikor jönne meg, az utolsó ciklusom 35 napos volt:) amit már a gyógyszeres kezelésnek köszönhetek.
2010. aug. 12. 15:35
5/9 anonim válasza:
Jókor voltatok együtt (a 22. napon). Ha sikerült teherbe esned, akkor kb.12-14 nap múlva kellene nem megjönnie, vagyis akkor már tesztelhetsz. Szorítok!
6/9 anonim válasza:
Av 12-14 napot a ciklusod 22. napjához viszonyítva gondoltam. :)
7/9 anonim válasza:
2. válaszoló keverte a pé-t (peteérés) az ovulációval. A kettő nem ugyanaz. Peteérés után, ami egy folyamat, van a tüszőrepedés, az ovuláció.
8/9 anonim válasza:
azért irtam pé-t mert a kérdés is így szól: mikor volt pé? Az egyszerűség kedvéért nem irtam ovut mert nem volt kedvem . ennyi.
9/9 anonim válasza:
Akkor nem kevered :)Végülis igazad van, sokan írják pé-nek az ovut, aki ezen az oldalon van, érti, hogy miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!