Mit kéne tennem, hogy végre kisbabánk legyen?
Sziasztok!
Már május óta próbálkozunk, de még semmi...
Múlt hónapban késett 4 napot, most ismét késik, már 3. napja. A teszt negatív!
Tanácstalan és elkeseredett vagyok! Tudtam, hogy nem fog elsőre összejönni, de már nagyon szeretnénk! Mit kéne tegyek?
Szedek vitamint, odafigyelünk peteérésre is...
A válaszokat köszönöm előre is!
Szerintem nem kellene ennyire rágörcsölni. Május óta eltelt 3,5 hónap. Az semmi. Ne a peteérést figyelgessétek, hanem élvezzétek az együttlétet szabadon. El sem hiszed, hány embernek nem jön össze azért, mert rágörcsöl. Ha majd 2 év múlva sem lesz, akkor aggódj.
Meg gyertyázz aktus után. Azt mondják az segíthet.a gyertyapózra gondolok.
Szia!
Tereld el a gondolataidat erről! Mi már két éve várjuk a babát, orvosnál is voltunk, minden okés.
Ti még tényleg nagyon rövid ideje próbálkoztok, az orvosok 10 hónap-1 év után kezdenek el vizsgálgatni, hamarabb nem nagyon, mert ha utána olvasol egy kicsit, egy húszas éveiben járó párnak a próbálkozás 10. hónapjában is kb. 80% az esély, hogy sikerül.
Ne keseredj el, örülj a fiatalságnak, és annak hogy megtaláltad a párod!
Hidd el, tudom miről beszélek, 2 év hosszú idő, ne hagyd hogy elrabolja az idődet a "gyerek-akarás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!