Szerintetek erősödik ez a jósteszt?
Ez nem igazán hívés kérdése.
Lh hormon mindig jelen van a szervezetedben, ezért valamilyen csík mindig lesz a teszten.
Hogy erősebb vagy gyengébb, az az adott pillanattól függ.
Terhesség előjelzéséhez ez az abszolút fifty-fifty. Bejöhet, ha amúgyis terhes vagy persze.
A POZITĺV lh-teszt jelezHETi a terhességet. Az sem mindenkinek működik, és ált. akkor, ha már van annyi hcg a szervezetben, hogy a terhességi teszt is kimutatja. ĺgy:
1) Ha terhességre gyanakszol, terhességi tesztet vegyél, sose értettem ezt az ovuteszttel tesztelést...
2) Ezek a tesztek nagyon, nagyon messze van a pozitívtól. Az LH-teszt nem úgy működik, mint a terhességi, hogy halvány vonal esetén is pozi. Itt két egyforma erős csík kell, akkor pozi.
Nem mindenkinek lesz lh teszt pozitív terhesség esetén.
Lh mindig jelen van és ingadozik.
Nekem ugyan terhesen 3 nappal nem várt előtt nagyon erős két csíkos lett az lh teszt. De már előtte a hcg teszt is pozi lett.
Terhesség nélkül nem várt előtti napon volt már hómező és pozi közeli is az lh tesztem. A tiedn perpill a hómezőhöz áll közelebb. Ha nálad működik, hogy pozitív lesz terhesen, akkor most tuti nem vagy terhes, mert már erősen pozi gyanús lenne az lh teszted.
Nem tudom vihetem e szememnek? :) az lh teszt nem erősödött ma
Igen hihetsz :)
Látod? Nálad az lh teszt nem működik :D de a lényeg a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!