Igy tenyleg nehezebb teherbeesni?
Sziasztok.
Kb fel eve teljesen rendszertelen a mensim, de a stressznek tulajdonitottam az okát. Viszont októberben elmentem dokihoz, mert mar amugy is esedékes volt. Petefeszek cisztat allapitott meg, azt mondta, nem is kicsi. Egy ideje ugy van, hogy egyik hónapban megjon rendesen, másikban nem, csak pecsétel, barnazas van...
A párommal megszakitassal "vedekezunk", mert nem lenne végül is gond, ha jonne a baba. Tegnap a papíron volt torlesnel (bocsi) egy kis piros folt, a fehernemun is egy minimális, azt hittem, most megjon, mert meg a hasam is fajt... bar igaz, hogy nem a napokban kellene megjonnie (ha megjon), hanem inkább hétvégén/jovohet hetfon. Úgyhogy lehet ez inkább beagyazodas? Vagy a ciszta miatt nem eshetek igy teherbe, megszakitassal plane?
A nogyogyi egyebkent semmi kezelessel nem állt elő, azt mondta, fel ev mulva menjek vissza, ha nem durrant szet a ciszta, meg kell muteni... addig szenvedjek a rendszertelen mensivel?? :( igy azt sem fogom tudni érzékelni, h terhes vagyok-e vagy nem (persze csak ha tesztelek, de azt meg allandoan nem akarok...)
24 éves vagyok egyebkent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!