Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez jelenthet jót? Kezdhetek...

Ez jelenthet jót? Kezdhetek megnyugodni?

Figyelt kérdés

Lett egy halvány pozitív tesztem. Most már 3 napja késik. Most vagyok a 9 dpo-n.

[link]

2020. dec. 7. 09:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Egy ilyen negatív teszttel akkor lehetsz nyugodt ha nem akarsz gyereket.
2020. dec. 7. 13:03
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

Kedves....ilyen rövid luteálissal nem lehet teherbe esni.... 12 napnál kevesebbel már orvosi kezelés kell, 10 napnál rövidebbel nem lehet teherbe esni mert nem tud beágyazódni hoszen mensi hamar jön mint, hogy befejeződjön.... ennyit illene tudni. Ha neked 18. Napon van ovud és 24. Napra jön a mensi. Akkor nulla %hogy teherbe ess. Az csak 6 nap.... a teszted egyébként full negatív.

Biztos vagy a 18.napi ovuban? Vagy csak tippeled? Ha biztos akkor dokihoz menj, mert így nem lesz baba.

2020. dec. 7. 15:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Lh tesztel néztem. Tudom hogy rövid, első körben ezért javasolta az orvos a teát.
2020. dec. 7. 15:09
 14/23 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az volt a kérdés, hogy a teszt pozitív e mert több embernek megmutattam, és mindenki látta a második csíkot. De mindenki válaszát köszönöm :)
2020. dec. 7. 15:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ha nem ez volt a kérdés: amennyiben a teherbe esés a cél nem, még nincs mire - gyerek - pezsgőt bontani.
2020. dec. 7. 16:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint, ha itt képen nem látszik pláne egy predictoron, akkor az negatív. Szóval még sehova se nyugodj meg.
2020. dec. 7. 17:03
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt fontos megjegyezni, hogy ez csak egy kép. Egy kép nem mindig adja vissza a valóságot, ha élőben mindenki megerősítette akinek megmutatta, azért valószínűleg ott van az a csík csak halvány. Én kedves kérdező, csak akkor lennék nyugodt ha erősödne a napokban, de a 2 csík mindenféle keppen biztató, ahogy az is, hogy nem jött még meg, én szurkolok. Amúgy meg ha negatív akkor mi van? Lehet meg korai, amíg nem jön meg van remény.(nyilván nem szélsőségekben gondolkodva).
2020. dec. 7. 18:27
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszi 17. Én már attól teljes boldogságba vagyok, hogy hosszabb a luteális szakaszom, mert ez azt jelenti hogy a jövőbe van esély, és nem kellett hormon, mert eddig a tea bevált.
2020. dec. 7. 19:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Milyen teat iszol?
2020. dec. 7. 19:22
 20/23 A kérdező kommentje:
Palástfűt mondott az orvos
2020. dec. 7. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!