Szerintetek ez a terhességi teszt pozitív?
Figyelt kérdés
10-es érzékenységű Dr. Herz teszt, reggeli első vizeletből csináltam. 2 nap van a nemvártig.
2020. dec. 5. 14:02
11/22 A kérdező kommentje:
Volt igen.
2020. dec. 5. 17:52
12/22 anonim válasza:
Én biztatnálak, de még ne éld bele magad :) Óvatosnak kell lenni, pláne ha voltak mát problémák korábban.
15/22 anonim válasza:
Nekem ilyen volt a nem várt előtt. 1 hétel később erős 2 csik lett.
18/22 anonim válasza:
Ez nagyon halvány pozitív teszt ahogy én látom.Akkor jó,ha erősidik 2-3 nap múlva.Rakd ki Kérdező az újabb teszteket,ha csináltál és abból lehet tudni lett e babi vagy nem.Drukkolok! :)
19/22 A kérdező kommentje:
Csináltam utána Predictort, Clearblue-t, pozitívak lettek. 2 napra rá a Predictor halványodni kezdett, még aznap este pecsételni kezdtem. Hívtam a dokim, írt fel Utrogestant, de sajna elöntött a vér, nem maradt velünk.
2020. dec. 27. 21:44
20/22 anonim válasza:
Látod, ha a menstruáció késése után tesztelsz, ezektől megkíméled magad.
Ráadásul, ahogy látom, időben meg is jött.
Ne tesztelj a menstruáció elmaradása előtt!
Nagyon sok leendő terhességből lesz menstruáció. Nem kell mindről tudni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!